1:an, 2:an och 3:orna.

  • LÖRDAG: konfirmation 9 - 12
  • SÖNDAG: fotbollscup samling 06:30
  • MÅNDAG: konfirmation 9 - 12
  • TISDAG: FYLLER ÅR! konfiramtion 9 - 12 (? vet inte riktigt)
  • ONSDAG: ska iväg någonstans, en hemlighet från familjen! 0.o

  • Hejsan, vad stod på schemat idag? *tittar på texten ovan* . Aha! Fotbollscupen! Just det ja, började dagen med att gå upp vid kvart i sex, bra start på lovet? haha. tur att jag är en morgonmänniska då :P Käkade frukost och gjorde mig iordning, sen var det bara att ge sig iväg! "Plockade upp" Fia och Felicia på vägen sen åkte vi till Ulricehamn :D när vi kom in i den fina hallen fick vi reda på att Mariedal dragit sig ur, så vi var bara fyra lag i gruppen, meningen var att det skulle vart sex lag, men Sandared (?) har också dragit sig ur. 
    Om du inte orkar läsa allt kommer en kort sammanfattning i slutet, läs det med tunn text ;)
        
    Första matchen var inte jättebra, men vi vann ändå, var skönt att vinna första! Det gör vi aldrig! och på konstgräs, det är ju jätteroligt,  särskilt eftersom vi mötte Ulricehamn - som brukar träna på det underlaget.
         Andra matchen vann vi också, då mötte vi Marbäck, eller något sånt, konstigt namn .. Vi ann den matchen också och jag höll fortfarande nollan *stolt* ..
         Tredje matchen, den svåraste, var mot Vegby. Vi visste att vi skulle gå vidare, men det laget som vann av oss (Svenljunga - Vegby) skulle få lättare motstånd i semifinalen.. Så det var stenhårt! Vi gjorde första målet men domaren hann bara blåsa igång matchen igen innan de kvitterade matchen, jag höll inte nollan längre :'( Men vi klämde i med ett mål till och vann. Jubel bröt ut..! HAHA!
         Semifinalen skulle inte vara förrän tre timmar efter vår sista match, så vi fick vänta länge. . . När semifinalen väl startade mötte vi Hössna, började väldigt jämnt, sen tog de ledningen med ett mål -.- . Men vi gav inte upp och fick in ett mål, det blev förlängning men slutade med att vi förlorade, cupen var slut för oss.. Men ändå..
    Vi kom delad tredje plats med Vegby, Hössna blev tvåa och Olsfors vann, men vi vann ju trots allt alla matcherna i gruppen, så vi var i alla fall gruppsegrare!

    Ha det bra!


    -jennyjonsson-.bilddagboken.se


    Kommentarer
    Postat av: stephie

    ok :D alla har olika smak!
    Jag tycker inte heller att de är så jätte- snygga!

    2007-10-28 @ 17:30:42
    URL: http://stephiesmode.blogg.se
    Postat av: stephie

    om du vill
    ha lite hjälp med att göra om blogg designen kan du gå in på den här bloggen:D
    http://nevnarien.blogg.se/

    2007-10-28 @ 17:42:38
    URL: http://stephiesmode.blogg.se

    Kommentera inlägget här:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0