posten xD

nu kommer det utlovade inlägget om posten :S jag har tänkt på en sak, posten har ju massa symboler i allt de skriver typ om de menar god jul står det god och sen är det en bild på en tomte. I början var det ju lite roligt men nu känns det så överdrivet, bara löjligt. Dessutom är en del symboler väldigt långsökta, så man får fundera en stund innan man kommer på vad det är, jag menar, en bild kan ju ha många betydelser. Tänk på de riktigt trögfattade som inte förstår vad de menar, typ "God.. tomte? va menar de med det?!" fattar ni poängen? till exempel:



Hej jag är en tjej som heter jenny, mer om mig kommer ↓
Jag tycker att nu när det snart är jul och dags att handla skulle det sitta fint med lite extra ♣ i plånboken. Julklappar ska jag köpa till mina nära och kära som jag ♥ väldigt mycket! Man firar jul för att då hängdes Jesus upp på ett ? Nej just det! Det var ju vid påsk, man firar ju jul för att då föddes han! Tänk vad mysigt det är på vintern när det är kallt att man kan stanna inomhus och ha det varmt och skönt. Fast det blir ju inte så skönt om det är ett hål i vårat ? !



Erkänn störande? detta känns meningslöst. Tack för att du läste,
har du blogg? lämna gärna en kommentar så kan jag besöka dig!

[glad smiley]

hej, jag har idétorka på fler rubriker, det hör inte till dagens rubrik xD historien bakom dagens rubrik [glad smiley]är att det är mycket sånglektioner framöver :D allt med  Lucia-framträdanden å så :) en vecka är det sammanlagt fyra saker med sångensemblem, till skillnad mot en :O haha, snacka om att man har tråkigt om man skriver om sina sånglektioner i en blogg :S det var allt, hejdå. någon dag kommer ett ännu tråkigare inlägg, om posten. om jag inte tappar tråden om vad det var jag skulle skriva. hejdå igen,

rubrik

hejsan, idag skulle det vart luciaträning för bygdegårdens lucia, men nej, så blev det inte. Först var det meningen att jag skulle med lina p hem efter skolan och sen skulle några andra komma klockan 18:00 då luciaträningen började, men sen kunde jag inte följa med lina hem direkt, så jag bestämde med anna så skulle vi till lina sen. I morse fick jag veta att lina var sjuk, ingen lucia idag inte, men jag och anna bestämde att jag skulle följa med henne hem ändå :) enda haken var att anna slutade tidigare än mig så hon skulle ta en tidigare buss och så skulle jag komma senare, men det spelar ingen roll, haha. sen missade anna bussen så hon skulle med samma buss osm mig ändå :D Efter det fick jag ett sms av anna att det inte gick att jag följde med henne hem eftersom hennes mamma hade åkt hem från jobbet för att hon var magsjuk :( så då blev det inget med att jag skulle hänga med hem till anna "/ men då kom vi på att hon kunde följa med mig! men nejdå, då gick det såklart inte :S allting kändes en smula omständigt :S så jag får va med anna^ en annan dag :)

Sankta lucia ljusklara hägring...

Hej, gör lite läxor, men smet ifrån i 2 minuter xD ska iväg och träna innebandy sen :D men det är lite konstigt med tider, har typ blivit dubbelbokat med F 94-95 och oss :S får väl se hur det blir. Nu ska jag återgå till läxorna, kände bara ett behov av paus.  Det tog inte ens två minuter.


hej.

hejhej, oj, är texten blå? det är den i alla fall på denna dåliga datorn. aja, låt gå. Nu har jag lunch, väldigt lång :D ehm.. sitter i uppan och skriver det här, bea på vänstra sidan och robin s och kim på högra. xD vad ska jag berätta om då? jo, jag är med i STT lights redaktion, de hade information här på skolan igår. jag, lina p och bea var där, och matilda, men hon ångrade sig sen, så det blev bara jag, lina p och bea. och några till. xD det blev jobbigt >_< öhm, nej bea, jag har inte skrivit klart. (bea är lite otålig). haha. det inlägget är inte särskilt viktigt, idag ska bea jobba. hihi. förlåt för detta små-flummiga inlägg. hejdå, xO

specialträning xD

hejsan^ jag tänkte sammanfatta min helg lite snabbt. Fredags var jag och bowlade med Lina <3 och Bea <3. Jag kom tvåa, det gick la sådär. Var lite taskig mot Bea - förlåt! I lördags hade jag innebandymatch och sen kom kusinerna Niklas och Emilia, skojskoj, fast nicke somnade i soffan typ halv tio :( blä på det :S jag satt vid datan till .. för sent.. och vaknade typ halv tio på söndagen - stolt! för att va mig är det länge med halv tio, med tanke på att jag brukar sova till typ, halv åtta. sen var jag med fia, hon kände sig lite ensam eftersom hennes föräldrar skjutsade hennes syster till flygplatsen eftersom hon skulle till frankrike. vill också dit "/ sen hade vi specialträning, vi tycker det är tråkigt att bara träna inomhusfotboll så laget hade en specialträning i form av ett privat friskis&svettis - pass. Det var skoj faktiskt :D eller, faktiskt och faktiskt, hade förväntat mig att det skulle vara skoj :) men ska ¨gå nu, pusshej.

haha.

detta är fjärde inlägget idag :P men jag har inget att göra :O kommentera?

www.roockstar.net

en av de bästa bloggarna jag vet, roockstar.net. det jag skriver nu är hennes förtjänst, läste det på hennes blogg,men skriver inte det exakt ordagrant.

"När man levt ett helt liv är det enda man får en tyst minut."

av roockstar.net

haha, asg.

jag har, ända sen hans debut i Parlamentet, avrt ett stort fan av Björn Gustafsson! Han är extremt rolig, man skrattar ihjäl sig när han börjar skämta! Han är den bäste nykomlingen jag någonsin sett :D björn Gustafsson is the king <3

Innebandymatch^

Hej alla, om ni nu läser min blogg. xD Dagen började med att jag fick ett litet.. ryck, kan man säga.. helt plötsligt började jag storstäda i mitt rum! Fatta, jag! Storstäda, det är inte ofta, till jul kanske. :S Asså, jag började städa mitt rum frivilligt, dammsuga och röja och så. Inte nog med det, jag plockade ut alla mina kläder ur min garderob, och sortera bort det jag inte skulle ha och så. Det är inte lite kläder som jag inte vill/kan ha längre :O Mamma undrade om jag var sjuk eller något, och vet du vad? Det tror jag med. För något sånt här hör inte till vardagen :S. 
     Innebandymatch, hemma mot TT99 (TygrikeT (grundat?) 99), vi började med att släppa in ett mål efter typ två sekunder, inte så bra "/ men vi kom igen rätt bra, tills sista perioden då vi mot slutet släppte in två mål :( men spelmässigt var vi bra, faktiskt. Menmen, man kan inte alltid ha turen på sin sida, men för oss är det snarare aldrig vår tur att ha tur xD Blä för det.
    Hemma igen, ovanligt tyst. Mamma och pappa är i Göteborg på 50-årsfest men (kusin) Emilia är ju här, varför är hon och Andrea så tysta? Böjer mig ner och knyter upp skorna - hajar till vid synen av ett par skor (som inte är pappas) som omöjligt kan passa mig, andrea, emilia.. eller mamma. Reser mig och hänger upp jackan, vad är det för jacka? det är inte våran! Går upp på övervåningen, fundersam. Vid datorn sitter Niklas, emilias brorsa. Jag blev förvånad, men glad, över att han också kommit! Haha, blev fundersam ett tag. Anledningen till att det var så tyst var att Andrea och Emilia byggde en koja eller något av madrasser, så de var ganska isolerade xD
     Nu sitter jag här och halvtittar på världscupen i snowboard, Andrea och Emilia försvann och Nicke är nere och ser på Tv, haha, sociala vi är..? HA det bra, pusskram.

:D

Hallå hallå^^ hinner inte (orkar inte) skriva så mycket, igår var det dansdag i skolan, danskväll med :P Det var roligare än väntat!! Fast det berodde ju också på vem man dansade med, en del var ju mindre roliga >_<  men det blev lyckat, för min del. Idag var jag i Borås och bowlade med vännerna mina, alltså inget Kullaberg för mig. Asså, man längtar efter Kullaberg när det kommer liksom: "på fredag gäller det!", men när man är där så tänker man: "men gud, det känns som om jag var här igår. och här ska jag vara i fyra timmar?" så jag hoppar över detta Kullaberg^. men det var en lyckad dag ändå :P mer än lyckad!

Skolan .__.

Sitter i skolan och tränar på namngeografi över södra amerika, ganska roligt faktiskt >.< Dagens skoldag har vart den roligaste och bästa på länge!! Haha, har haft väldigt roligt, med Lina bl.a. . . hihi, dessutom snöar det och är jättehalt så jag och Lina har glidit genom dagen (bokstavligt talat..) så det är roligt, JAG ÄLSKAR VINTER OCH SNÖ! Puss på Lina, ha det bra alla!

Konsert och Linnea :D

Hejsan, idag blir det nog roligt! Först är det bara helt vanligt i skolan i och för sig, men sen ska Linnea följa med mig hem innan konserten i Svenljunga, eftersom det är onödigt att åka till Mjöbäck emellan. Det ska bli jätteroligt :) hoppas hon tycker det med .__. På konserten ska jag, Linnea och Matilda sjunga, men det är huvudsakligen instrument, en del av våran låt skulle jag sjunga solo, men nej. Det vill jag inte längre, dessutom har jag ont i halsen :S Ha det bra, kom inte och kolla :S

Kyrkan, Angelica, Lina och ingen innebandy.

Idag var jag först på gudstjänst i Strömsfors med fia <3, det var tråkigt >_< rätt segt, om man säger så. Sen kom Angelica <3 och hjälpte mig baka kladdkaka, efter det slog vi en pling till Lina <3, som Angelica uttryckte det, haha^. Vi var ute och gick, två gånger xD, hoppade studsmatta - två gånger, och åkte skateboard :D Vi satt på läktaren i simhallen ett tag, eftersom det var så kallt ute :S Det var småttingar som spelade innebandy, och en fågel som flög runt där inne :O Vi hade jätteroligt! Tycker jag, i alla fall. Haha, vi snackade om "Sexdrega city!" hahaha, det var Linas formulering xD Kom på halv fem att innebnadyträningen började just halv fem, så hoppade den idag "/ Lina och Angelica var ju här och allt, så man får passa på att umgås :D Nu sitter jag och tittar på Harry Potter and the Philosopher's stone med syster, började kolla med Angelica och Lina men de var tvugna att gå hem :( Men vi hade i alla fall en trevlig dag, tycker jag allt x]

Innebandymatch :D

Har spelat innebandymatch idag, mot Alingsås, vi fick åka jättelänge för att komma fram >_< Det var jätteroligt att spela, och jag gjorde mål :D Vi hade övertaget hela tiden, men sen tog de ledningen med 4 - 3, efter att vi hade haft ledningen hela tiden, men när det var typ en minut kvar gjorde jag mål! Fast när det var fem sekuder kvar gjorde de mål! Dessutom var målet ogiltigt, hon som gjorde målet sköt in den med foten, när vår tränare klagade sa domaren bara "Den skulle gått in ändå.". Men vilket jäkla resonemang! Den hade gått in ändå, hur dum får man va? Jag blev så jäkla irriterad, vi var faktiskt bättre än dem, *suck*... Men sånt är väl livet? -.-

Tänkvärt.

Okej, förlåt. Jag inledde just med världens tråkigast rubrik, förlåt mig? Men här kommer det:

Jag tänker alltid på att alla är annorlunda, ingen är den andre lik. Alla är speciella, på sitt sätt. Så kom jag på mig själv,
alla andra är speciella, tänkte jag. Men det går inte, jag är också annorlunda, jag kan inte vara "inte-speciell" om alla andra är speciella, för om man ska vara likadan som någon annan behövs två! Så det jag vill säga är, alla är speciella även om det inte känns så. DU ÄR SPECIELL!

Kom ihåg det ;)

Sötis!

Okej, rubriken har inget med det här inlägget att göra, såg bara att Angelica loggade in på msn och tänkte på rubrken då^. Haha, jag vet inte vad jag ska skriva :S Jag, Angelica, Lina P och Matilda ska göra ett Friskis&Svettis -pass på en idrottslektion (vecka 3, haha^) och jag har faktiskt kommit rätt långt :D Med en låt, haha. Har bestämt låt och börjat med några steg ;)

Pusskram <3

förlåt..? nej, det menade jag nog inte.

Hej, jo angående ett tidigare inlägg, "Ännu en dag har gått." så fick jag flera kommentarer om det. Om du inte orkar läsa inlägget så handlade det bl.a om att det känns som om många skriver "jag är så ful och misslyckad" bara för att det typ är modernt, alla andra gör ju det, eller något sånt. Det hemsak är att jag fick den här kommentaren;

Men endel skriver så för dom tycker det.
Ni behöver ju inte kommentera att dom inte är det.

Till dig som skrivit det (vet inte om du vill att jag publicerar dig + kommentaren) : 
     Jag vet att en del faktiskt menar det, men det som är mest störande är om det liksom är folk som är väldigt medvetna om att de är snygga men ändå skriver att de är fula, bara för att få höra hur snygga de är. Du inser kanske inte hur söt och fin du är, men jag tycker verkligen det. Nu lät det som att allt var om utseende, men du är jättesnäll och en väldigt rolig person <3 Jag kommenterar så för att jag tycker det, så ta åt dig! Du förtjänar det. Och det är hemskt att höra när folk känner så :C

Men jag tar inte tillbaka det som redan är skrivit, men det gäller de som vet att de är snygga, eller iaf tycker det själva punkt


ännu en dag har gått.

Asså, idag orkar jag inte skriva något långt inlägg. Men jag blir så arg, på dig. På internet ger du ut bilden av att det är så synd om dig till alla andra, alla ska beklaga sig över stackars lilla dig. Precis som många andra, skriver du under bilder: "Jag är så ful, förlåt för att jag finns." på ett ungefär. Vad blir det för kommentarer? Nejdå, du är så fin! Snygging där ;) eller Men jag då? Du är snyggast! Jag kommenterar så också, men det känns så meningslöst, en sån bild varje dag. Minst. Men, gaaaah!! Sen kan du plötsligt vara så självsäker, i andra sammanhang. Det känns som allt kretsar kring dig, på msn, t.ex. Hur ofta får jag frågor tillbaka. Blä.
Jag har inte på något sätt gett en vink vem det kan vara jag skrivit om, så om någon nu blir tjurig och snackar skit så.. Tjuriga ja, det är nästan som att det är modernt att vara i en liten fejd. Alla tycker synd om personen och oj oj oj, alla skriver om det och folket får uppmärksamhet. De blir vänner igen och vips! då skriver alla om det. Snacka skit om mig för det här och det betyder att du känner dig träffad, jag har inte sagt att det här handlar om en nära vän eller inte, vän eller övän, tjej eller kille, svenljunga eller inte... Vad har vi blivit? Varelser som törstar efter uppmärksamhet. Bara suger åt oss av berömelse och publicitet, som en tvättsvamp. Eller som min hud törstar efter fukt. Vad är så tufft med kändisar? Titta på Paris Hilton, någon kanske tycker hon är skitsnygg och beundrar henne, vilken förebild är hon egentligen? Vilket skönhetsideal vi har egentligen, stället kryllar ju av blonderade blondiner med kritvitt hår och en mask med smink. Det var allt.

Det blev ju inte så kort, menmen, puss, tack för att du läste.


Massa töser varé här ja'

VARNING!! NU KOMMER ETT GANSKA OINTRESSANT INLÄGG!! xP


 
Herregud vad skönt ... Jag snackar förstås om att jag va på spa igår :D det var jag, mamma, Andrea, mina mostrar och mina kusiner, eller ja, mina tjejkusiner :) När vi kommit till Ebbarps spa fick vi först mat och sen skulle vi välja behandling - ansiktsbehandling eller ryggmassage :P Vi gick ut och badade i badtunna, det var jättehärligt att känna den kalla kvällsluften runt huvudet och det varma vattnet på kroppen och så gick vi in två och två till behandlingarna medan de andra badade och bastade. Jag valde ansiktsbehandling och när jag kommit in började hon berätta vad hon skulle göra - men så hejdade hon sig och sa att jag hade jätteömtålig hud som var väldigt torr. Så istället för ansiktsmasken och portömningen ville hon hjälpa mig på traven med återfuktningen, så jag fick en jätteskön högre bahandling xD Haha, så fick jag ett litet paket med krämer och sånt som hon ville jag skulle prova tills på tisdag, för då ska jag dit igen! *längtar..* Hon ville jag skulle komma tillbaka då, så hon kunde se om jag blivit fetar och fuktigarei huden :D Detta var la ni inte jätteintresserade av precis, men kände för att skriva av mig :D
När alla fått sina behandlingar skulle vi peela oss och smörja in oss med honung, sen skulle vi basta så att honungen inte skulle kleta ihop :D Jappjapp, det var väl en bra födelsedagsöverraskning? JA!

Idag har rubriken gjort skäl xP Emilia som är en av våra kusiner sov över hos oss till idag :D Sen skulle några kompisar till oss - Alex (-andra) och Amanda - komma och hälsa på på förmiddagen och så skulle Lina A komma på eftermiddagen :D Men A&A stannade längre och Lina kom tidigare och Emilia var ju fortfarande kvar, så vi var (1+1+1+1+1+1=6) sex stycken tjejer här, det var verkligen jätteskoj :D Haha, Emilia verkade trivas, hon ska sova över en natt till. Hon och Andrea (syster) håller på och gör någon typ av dans nu ;)
För er som inte fattade 1+1+1+1+1+1=6 så är det: Jag + Andrea + Emilia + Alex + Amanda + Lina = SKOJ!

Puss och Kram lingonbanan xP


RSS 2.0