tjejerna idag (:

om cirka två timmar anländer, fia, matilda och lina p, skoj! ska käka och ha lite filmkväll och så, mysigt (: haha. har suttit med läxor idag, och så något avsnitt av one tree hill, haha. behöver jag säga vilket jag uppskattade bäst ? haha!

.

; grattis på femtonårsdagen jenny!
- tack, jenny!

mycket trevlig dag ;D

hejhej, igår var jag som sagt med anna, väldigt roligt, hähä! vi hade ju våra stunder kan man väl säga, eller? haha, till exempel när vi skulle baka, jag bläddrade igenom en bok som bara innehöll recept inkluderat choklad och fick då fram det mycket intressanta receptet på chokladravioli;

jag: chokladravioli?!
anna: ravioli...jag tänker på någon sorts salt fisk när jag hör det..
jag: jag tänker mer på något namn till en fotbollsspelare..
anna: men heter han inte det då?! ....nej, RAVELLI heter han ju!!!!

HAHAHA! kanske inte så kul när man återberättar det så här, men vi skrattade ett bra tag åt det xD 
    
     idag har jag bara varit hemma, städat, pluggat och kollat lite på one tree hill, soft dag kan man väl säga (: ni får inte glömma att jag fyller år imorgon heller, menmen, hej så länge!

ANNA!

yäy! strax kommer anna med sitt gula superåk och hämtar mig så vi kan åka hem till henne, tihi. fast först ska vi mellanlanda på ica och handla lite så att vi kan baka! ;D vi är bäst på det (A) även om det var några år sen senast...
     har precis packat mina träningsgrejer, vi ska ju träna sen ikväll också, har sprungit runt som en galning och letat efter mina målvaktshandskar som är spårlöst försvunna :( måste ha glömt dem någonstans! det är sådant som gör mig irriterad! jag har fyra par handskar och de två bästa har jag i samma fodral, och det är såklart borta! sen har jag mina grushandskar (som är rätt söndriga) och mina "absolut-sista-utvägen-handskar" för nödsituationer, de är dock väldigt små så jag anser inte detta som en sådan nödsituation, haha! *antecknar ni?*

well well, ska leta igenom huset en sista gång, bloggar kanske ikväll (:

ansiktsbehandling ;D

åååh så skööönt! har varit på ebbarps spa idag och fått en oerhört skön och välbehövd ansiktsbehandling! i löv it. uuunderbart, tihi (A) detta var ju en för tidig födelsedagspresent, precis som produkterna jag valde ut: en nattkräm, en dagkräm, ansiktsvatten och en peeling - härligt! har fått mer problem med huden nu igen :S
     när jag kom hem var jag med fia, alltid lika kul! hähä. imorgon blir det att åka till larsson i brännabo, blir väl trevligt (:

kommentar från: isabella löwengrip

" Postat av: isabella löwengrip

jag måste bara säga att du har en otroligt bra blogg. det är inte ofta jag hinner läsa den, men när jag väl gör det är det alltid spännande! kram.

2008-10-27 @ 12:47:15
URL:
http://blondinbella.se/ "

där ser man...man upphör aldrig att förvånas xD


godmorgon!

hur mår ni idag? jag tänker inte dra hur jag mår, hähä.
jag sitter just nu och kollar på alla bilder Peyton tecknar i one tree hill, åååh, jag älskar de bilderna! laddar kanske upp någon bild på det sen, vem vet ? :p jag har bara en sak att säga: peyton's art mathers. ni som sett serien fattar (a) ..hoppas jag! haha.

nu ska jag dra och käka frukost tror jag, hihi (:

fia är min bästa vän

det är inte alla som har en bästa vän, men det har jag. sofia norrström. hela dagen igår och hela dagen idag har vi bara legat på mage i min säng och kollat på prison break på min dator, och det har varit skitkul verkligen! haha! inte behövt göra några läxor eller någonting heller, det är ju lov! fia är min bästa vän för vi har alltid jätteroligt tsm, alltså vi kan skratta huuuur länge som helst åt absolut ingenting, det är vi i ett nötskal det, eller vad säger du fia? detta inlägget blev inte så bra, förlåt för det fia! men iaf, fia är min absolut bästa vän och jag älskar henne (;


jag älskar hösten nästan lika mycket som jag älskar fia (a)

hello darlings (a)

ni har väl inte glömt köpa födelsedagspresent till mig? jag fyller ju år på torsdag! hähä (: fick faktiskt min första present för en stund sen, av mor, far och syster :) fick ett mejl där det stod att jag hade tid för ansiktsbehandling imorgon (A) längtar!! haha. älskar ansiktsbehandlingar ;D uuuunderbart, tiuhi.
     kom precis hem från träningen, ska in i duschen, vi ses älsklingar

är det halloween idag ?

den eviga frågan, är det halloween idag? haha :p min klass hade en väldigt djup diskussion om det på mattelektionen igår, hähä. en viss person var helt BOMBSÄKER på att halloween var sista helgen i oktober och att allahelgon var första helgen i november, haha. men jag var ju tvungen att kolla på internet idag, och nähä, halloween är visst 31 oktober oavsett veckodag! haha.
     det där hade nog eric, sebbe och pontus inte koll på eftersom de vart här utanför och knackat på och sen sprungit iväg, hoppat på våran studsmatta, busvisslat, kollat in genom fönster och så nu ikväll, faktum är att jag precis kom in efter att ha avslöjat deras högst misslyckade kupp xD
     idag har jag vart med fia, kollat på massa avsnitt av säsong tre, prison break, eftersom hon inte sett den än, hähä. när det blev mörkt ute tände vi massa ljus och hade det så mysigt så (a) höll på att dö av skratt dess emellan också, hihi. det är såna tillfällen jag bara vill spara i en liten låda och kunna återuppleva när man vill, det är såna ögonblick som man aldrig vill ska ta slut, hihi (: älskar dig fia <3

nu ska jag .... göra något, för jag är OTROLIGT UTTRÅKAD!

filmkväll (A)

kom precis hem från en väldigt lyckad filmkväll med fia och lina n, love you guys! kollade på mamma mia och alpha dog, blev att kolla på idol också ;) hähä. just nu sitter jag och irriterar mig på att jag inte kan få bort smutsen från "f"-tangenten! argh! hatar sånt ... grr. ska sova nu tror jag, arrivederci (elller vad det heter...)

förresten, använder ni er av bloggkoll?

L O V

yes! öntligen har man lov! ;D i löv it. blir filmkväll med fia och lina n ! ;)

snart är det looooov!

om 7 timmar och 48 minuter är det...LOV!!!

teckning på teckning, och så ett författarporträtt.

jahapp, idag har man varit i skolan, skrivit det ökända fransakprovet, SVÅRT! menmen, det löser sig (:
nu på eftermiddagen har jag sysslat med att skriva klart ett författarporträtt om Katarina von Bredow, nästan tecknat klart bilden till bilden och hjälpt söstra mi att måla på en duk till hennes haloweenfest, tihi (a) har hunnit spenderade lite tid med min älskade fia-lisa med  <3 haha, bästisar? ohja! menmen, dags att teckna lite till nu, vi hörs när vi ses!

1 prov. 1 klassrum. 1 timma. 176 glosor.

erkänn uuuunderbart! ska som sagt ha franskaprov imorgon, har suttit och gått igenom glosorna några extra gånger nu, det är etthundrasjuttiosex stycken. härligt ? nja, inte direkt. har dessutom finslipat på mitt författarporträtt om Katarina von Bredow som ska lämnas in imorgon. har tyvärr inte hunnit med att göra klart bilden till lektionen imorgon :( den skulle varit klar förra veckan egentligen. Men puh, snart är det loooov! kom igen jenny, bara två dagar kvar! pluggapluggapluggaaaaaaaa! hejdå- 

skolaskolaskolaskola ...

skola! allt tid går åt till skolan nu, om man inte sitter och försöker få in 150 franskaglosor eller 40 sidor biologi i huvudet så går man runt och grubblar över gymnasievalet. är det verkligen så det ska vara?! jag tycker iaf det ska bli skönt med LOV

någon som håller med?

träning!

har vart o tränat fotboll, gick ganska bra stundtals faktiskt, hihi. fick många kommentarer för my new haircut också d: alltid kul att höra (: nu ska jag sova, har pluggat en del också, vi ses små barn (:

some boys kiss me, some boys hug me, i think they're ok ...

haha, erkänn bra rubrik? lyssnar på syster som sjunger singstar, för tillfället madonnas "material girl", därav rubriken, hihi (A) letar ni upp låttexten så finner ni snart att det är första raden i låten xD haha. nog om det .
     idag skulle jag egentligen gått på elfsborg med min gode far, men det blev strul med biljetter och skit, så vi ska istället gå på sista matchen mot halmstad sen ;= istället blir det fotbollsträning tsm med damlaget 20 - 21 ikväll ;) hihi.
     idag har jag klippt mig och färgat lite, klippt typ snedlugg och så underhåret mörkt längst fram och fyra partier med mörk på underhåret bak^ så blekte jag överhåret lite med ^^ haha. det tog några timmar kan jag säga! haha ;) 
 
   och på tal om något HELT annat; vilka såg första avsnittet av säsong fyra på prison break igår?

   det är bara sååå bra! haha. har jag nämnt att jag har haft ett anförande om prison break på engelska i skolan förresten? jopp, så äre iaf, hihi. love that series, haha.

nej, nu ska jag joina min syster bakom micken, haha. joina, vilket ord egentligen -.-'

prov imorgon..

jaha, då vart det dags för prov igen. har biologiprov imorgon, bara 40 sidor -.- ha.ha.ha - kul! och ja, jag är så allvarlig. Handlar om typ hela kroppen, blodomloppet, tarmsystemet, alla organ, cellerna, födan, fotosyntesen. .. o.s.v o.s.v, låter det kul? mjaa, inte sådär jättetråkigt egentligen, men vem gillar prov? haha. nej, nu går det inte få in mer i den här skallen! dags att sova (: dessutom har jag hört att om man pluggat på dagen så tar hjärnan in det så man förstår och så medan man sover, hihi (a) så önska mig lycka till med sovandet ;)

 

hello handsome! TJA BABE!

mina två standardfraser när jag loggar in på msn, haha. bara lite pinsamt när man råkar skriva det till "fel" person, haha. punkt slut xD

för tillfället är det pluggpluggplugg som gäller, biologi för hela slanten! så, arrivederci mina vänner! (om det nu heter så? :o)


annie är bäst d:

annie nilsson, du har precis höjt den här kvällen ännu mer (om det är möjligt med tanke på att jag pluggat klart biologin och kollar på one tree hill! ;D ;D) . varför? undrar ni, då svarar jag; till inlägget där jag bad er säga en anledning till varför jag skulle fortsätta blogga fick jag den här kommentaren :

annie om .... :
för du har världens bästa blogg. räcker det eller?

alltså, klart man blir glad för det eller? haha! dessutom tyckte hon faktiskt att jag var bättre än bimbo..blondinbella! haha ;) okej, jag tror henne inte på den punkten, men jag blev glad ändå, haah ;)

och förresten, allt det här snacket om kommentarer, till inlägget "farväl vackra yazmina" har ANONYM kommenterat "sen när är utseendet viktigare än rösten?" helloooo (<-- med london tipton-röst), sen när har jag sagt något om att utseendet är viktigare än rösten? haha. det enda jag sa om utseende i det inlägget var farväl vackra yazmina, jag gjorde aldrig något uttalande om hennes röst ens, haha. menmen,den personens problem. jag har faktiskt en aning om vem det kan vara ;p

NU; MER ONE TREE HILL!!! ;D


wow

nej, inte wow som i world of warcraft som alla tror man menar om man använder det uttrycket nu för tiden, skrämmande. utan wow till dig, maud lindström. jag bara så missbedömde, du är typ sveriges coolaste människa och dina låttexter är fantastisk bra och .. roliga, faktiskt (: haha. you made my day. för er som inte vet spelade hon i svenljunga igår ;)


jag vet inte varför.

jag älskar att blogga, fixa med bloggen och få ett sånt där tillfälle "åh, detta måste jag ta upp i bloggen!". men ändå, det känns rätt meningslöst.

ge mig en anledning till att jag ska fortsätta blogga?

hejdå vackra yazmina.


tyvärr y, dags att åka hem.. :( tycker det fanns andra som borde åkt hem, till exempel ANNA B, mitt hatobjekt. haha, inte för att jag hatar henne, men ogillar henne gör jag iaf. precis som jag ogillar blondinbella. det där med en bloggpaus är nog hennes bästa inlägg hittills. och för att det inte ska upstå några missförstånd - jag läser inte blondinbellas blogg, men man är väl inte efter för det, haha^. okej, lite efter eftersom jag först kommenterar det nu..men ja, snacka om att byta ämne! haha. när jag ändå bytt ämne, jag älskar prison break och one tree hill, världens bästa serier. lätt. haha. love ya dudes!



robin, robin, robin....hängde löst, dags att rycka upp sig och äga ;)

hejhej, först drar jag gårdagen.

hade dansdag i skolan, halva dagen lär alla nior sig dansa bugg, foxtrot och vals, halva dagen gör åttorna samma sak. på kvällen sen är det dans med buggtävling och sånt också (: ganska kul faktiskt, i alla fall om man bortser från att jag faktiskt dansar rätt dåligt -.- men det beror mycket på hur bra partner man har också, eller vad sägs? haha. jag började skriva ett inlägg igår kväll, men det belv inge vidare,j ag var väldigt trött! skrev samma sak typ fyra gånger, haha. menmen, that's life!
    idag har jag haft prov i hemkunskap, gick bra tror jag (: haha. sen bakade jag bröd medan alla andra lagade mat, haha^. okej, nu orkar jag inte skriva mer om det. see ya later.


o som i ontdag.

jag har ont i höftenknänafotenfingrettummenhuvudetryggenochmagen.

hejhej! hur mår ni idag? jag mår bra, trots smärre krämpor, haha! igår var jag ute och gick med angelica, lääänge ;p love her. sen vart det inomhusträning åtta till nio, helt okej kul , fast jag fick ont i knät, vred til det typ "/ menmen, haha. jag överlever nog det också! 
    hm..idag..har jag varit i skolan, jag skämde ut mig lite smått på idrotten. martin skulle visa hur man dansade vals (som vi dansat typ tusen ggr) och så skulle jag dansa med honom när alla såg på. 1. jag har kass taktkänsla. 2. vals är min absolut sämsta dans. 3. jag är klumpig, och 4. VALS ÄR MIN SÄMSTA DANS!
jag gjorde ju fel hela tiden, vilket ledde till en hel del skratt, ha.ha.ha. kul, säger ni, pinsamt säger jag.
     ska plugga nu, behöver verkligen hjälp!! :s sen blir det växa-möte ;)

s som i lina.

haha, erkänn bra rubrik? d: (hade kanske passat bättre med s som i sofia, men det blir lite mer...slätstruket, haha.)
idag har jag varit ute o gått med fia, sen va jag hos lina ett tag också, trevligt! love you guys <3 vart och tränat med min mor på friskis&svettis också, medelpass station i en timma och en kvart, kul! det passet var verkligen jätteroligt, men rätt jobbigt (: fia var där och förgyllde tillvaron också, tihi (A)
     nu ska jag sova! fast först måste jag klicka ner gossip girl och OTH på nedladdningslistan ;) haha.


stackars oss!

för tillfället är det jättesynd om mig och lina, båda sitter hemma och har ont i magen? vet ni varför? för mycket kolsyrat vatten! hon har druckit för mycket blue keld, som bara är såååå gott, och jag för mycket sodastreamat vatten, stackars oss! men det är ju så gott....


medlidande? (A)


l som i latmask.

vad har jag gjort idag egentligen? inget duktigt i alla fall, haha.
vaknade klockan nio, låg och blunda en stund - det kändes som evigheter, men när jag kollade på klockan igen var hon 09.09, haha! brukar vara tvärtom... :o
Hade så tråkigt som man bara kan ha så jag flög till min vän fia som bor några meter härifrån, kul! ;D kolla in hennes nya rum (som äntligen är klart!) och satt o prata i hennes soffa. och skrattade! herregud, så mkt har jag inte skrattat på länge, haha! vi snackade om min fördelsedag som snart är här! (y) och vad jag ville ha, då sa hon ;

" gör som jag gjorde när jag var liten, om jag verkligen ville ha något skrev jag det på alla punkter på önskelistan!! *en kort stunds tystnad* Näää, nu ljög jag.. *fniss*  ..det har jag aldrig gjort...men det hade ju varit kul!!!"

haha, det låter inte kul när man berättar så här, men herre jesus va skoj det var! haah. så berättade hon om sin otursvecka, småbarn som skadat henne och misslyckade ***** (fia vet, haha) som lett till att hon böjde nageln när hon skulle öppna sitt fönster, hahaha. ni skulle bara vetaaa.....

har varit hos farmor sen ett typ, kom hem strax efter sex, har itne gjort så mkt sen. hängt tvätt och lirat guitar hero med syster <3 kul! (y) ska käka nu, puss och kram på födelsedan'

första fredagsfinalen i idol - farväl jesper.

jaha, ikväll tog tävlingen slut för allas vår kalles kaviar, hejdå jesper! vet inte vad jag tycker, men han var iaf bland de sämre.





då var det tio kvar, om JAG ska dela upp dom i två delar - en lite bättre, en lite sämre - så ser det ut så här;

    
alice, lars, robin b, sepideh och robin e, aningen bättre än de andra (:


    
anna, johan, loulou, yazmina och kevin - egentligen vill jag ha de tre sistnämnda bland de bättre på raden ovanför, men nej, här blir det 50/50. hälften bra, hälften inte lika bra. jag säger bara, snälla, ta bort anna! jag gillar verkligen inte henne, haha. och säg inte "jenny det är bara för att du inte förstår vilken fantastisk talang hon har,". haha. farväl vänner.

f som i finally, eller fredag, om du så vill.

äntligen fredag med jenny och jobb! haha ;) sista dagen på golfrestaurangen, tråkigt, trivdes verkligen jättebra där! hur kul som helst har det varit! jaja, allt har väl sitt slut. fick 300 spänn för't också, Sanna är nog en av världens snällaste människor, helt underbar är hon! (:
ikväll har jag glott idol (as usual) och svenljungas stolthet robin bengtssoooon klarade sig idag igen, kulkul! ;D jag halvsov för en stund sen, men vaknade av ett sms, haha. är helt klarvaken nu, funderar på att kolla på "camp rock", får se hur det blir med det... haha! love u all.

t som i torsdag baby!

jag tror att jag är ämnad för att bli mamma, jag kan göra jättemånga saker samtidigt, jag lovar! blogga, ta febern, prata i telefon, fylla i ett formulär och PLANERA samtidigt, vi får ju för all del inte glömma att jag satt ner också, det är ju också en grej att göra. antagligen fixade jag till håret också. och pillade med sladdarna på golvet med tårna. ser ni?! jag kan göra JÄTTEMÅNGA saker samtidigt, precis som mammor måste kunna göra! haha. jag vet inte ens om jag vill ha barn, haha. jaja, another day, another drama. love you guys!


terry jacks - seasons in the sun

i'm totally stuck in this song! alltså, den är jättegammal och det finns säkert många som inte ens hört den men oooooh va bra den är! jenny like!

Goodbye to you my trusted friend
We've known each other since we were nine or ten
Together we climbed hills and trees
Learned of love and A B C's
Skinned our hearts and skinned our knees.

Goodbye my friend it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
Pretty girls are everywhere
Think of me and I'll be there

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the hills that we climbed were just seasons
Out of time......

Goodbye Papa please pray for me
I was the black sheep of the family
You tried to teach me right from wrong
Too much wine and too much song
Wonder how I got along.

Goodbye Papa its hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
Little children everywhere
When you see them I'll be there.

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons
Have all gone.

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons
Have all gone.

Goodbye Michelle my little one
You gave me love and helped me find the sun
And every time that I was down
You would always come around
And get my feet back on the ground.

Goodbye Michelle it's hard to die
When all the birds are singing in the sky
Now that the spring is in the air
With the flowers everywhere
I wish that we could both be there

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the stars we could reach
Were just starfish on the beach

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the stars we could reach
Were just starfish on the beach

We had joy we had fun
We had seasons in the sun
But the wine and the song like the seasons
Have all gone

All our lives we had fun
We had seasons in the sun
But the hills that we climbed were just seasons
Out of time

2 dagar kvar,

jaha, då har man redan avverkat tre dagar av praon, bara två kvar :o inann "jobbet" är jag inte alls sugen på att åka dit, men väl där är det jättekul! var väldigt lugnt idag, vi brukar styras av konceptet "snabbt och effektivt" men nu när det inte fanns så många arbetsuppgifter lät det mer "jobba lugnt och noggrant så att arbetet inte tar slut", haha! snacka om kontraster?

gymnasievalet närmar sig, vad ska jag välja? :o vad ska ni välja?

fantastisk dag!

en underbar dag idag måste jag säga, fullt upp nästan hela tiden!
sanna och long hämtade mig tjugo över åtta i morse så åkte vi till restaurangen, hade saker att göra hela dagen, väldigt roligt! bland annat stekte vi typ 10kg (!) fläsk och serverad  80 luncher, det är rätt mycket det (:
    egentligen slutar jag klockan fyra, men vi åkte hem redan kvart i, på vägen hem föddes en liten tanke om friskis&svettis i min hjärna så efter lite kontakt med fia kom jag hem klockan fem i fyra och bytte om oerhört snabbt och bad pappa skjutsa mig till landbo så jag kunde vara med fia och de andra på danspasset som började klockan fyra, hähä. rätt duktigt av mig komma hem, byta om, packa och åka till andra sidan svenljunga på fem minuter! *stolt* efter dansen var det dags för ett träningspass- core. lina p kom också så det var kul (:

nu ska jag sova (:

prao på golfrestaurangen (:

igår var då första praodagen, jättekul var det!
jag fick göra jättemycket kul faktiskt, woka, laga flygande jacob och kycklingspett. jag fick dekorera allt som skulle ut på catering precis hur jag ville hon sa bara "använd din fantasi", så det var jättekul. till och med att diska var rätt kul faktiskt, de hade en såndär turbomaskin som man körde in en back med disk i så var det rent på typ 30 sekunder d: väldigt enkelt och relativt skoj. vi storstädade hela köket också, det var faktiskt inte så tråkigt det heller..
jag var med sanna (ägaren) i köket hela dagen och martina som gjorde APU där och Long var ute i restaurangen och skötte kassan och höll allting snyggt och rent och så. lite ont i ryggen nu, annars är det bara positivt (: ett extra plus för att vi får mat och fika och allt gratis, maten är ju bara för suverän! fast jag måste medge att jag blir mindre hungrig när jag jobbar, och man märker inte heller att man behöver gå på toa :o haha. så fort jag kom hem rusade jag till toan, hahahahah!

igår var jag och tränade också, funfunfun (: nej, nu ska jag dra, hejdå ;)

prao imorgon (:

imorgon är det då dags att praoa, ska vara på golfrestaurangen ute på kinds gk tsm med long, eller ah, samtidigt som long, haha. det blir nog kul! han har varit där innan och säger att det är "jobbigt men samtidigt kul" så det blir nog bra :) vi får se (:
     imorgon ska jag också till skene och vaccinera mig, igen :P menmen. 
 
vad har jag gjort idag då? på förmiddagen satt jag inne och lira guitar hero och deppade ihop för att det regnaregnaregna, ja ni som bor i svenljunga vet vad jag menar. sen på eftermiddagen/kvällen hade vi avslutning med fotbollen tillsammans med damlaget, rätt kul. mitt lag med det bästa namnet - de tre vännerna och jenny, (trots att vi var fem sen :O) kom tvåa. haha. det var jag, linn (dam) , fia och lina a, sen kom lina p också, vi bestämda att hon fick vara och:et i lagnamnet, haha. jag hoppas att vi ska speal med damlaget nästa år, jag vill itne ha F17 som folket kämpar så för :s vi får väl se hur det blir!

nu ska jag sova, hähä. ha det bra lina, ha det bra alla mina andra älsklingar :)


stjärnor på is?

nej, tack!

godmorgon bloggen!

godermorgon, godermorgon, haha. hur har ni det i erat liv? bra hoppas jag! (: själv så är jag förkyld men på fruktansvärt bra humör! den som sabbar det ska få på moppo, för jag älskar att vara glad, haha. man känner sig så jobbig när man är sur, jag är nog ganska jobbig överhuvudtaget, hm... nu ska jag iaf upp och äta frukost, vi hörs när vi ses.

det är väl kanelbullens dag idag, om jag inte minns fel?


FF som i farväl fredag :)

hejdå fredag, goddag lördag, nu ska jag sova! :)
har inte hänt så mycket idag, vart hemma å varit sjuk , bakade äpplemuffins på mammas beställning, bara så ni vet är våra äpplen typ världens godaste! men pallar ni - då j*vlar asså! AHAHAH!

jag är för trött för att blogga -.-

.

sjuk idag, ingen skola alltså. lite tråkigt eftersom det va sista dagen med 9H idag "/ inte för att jag inte kommer träffa dom varje dag sen ändå, men det är ju lite småtråkigt ändå! hähä. få se vad jag hittar på idag, mami är ledig också så hon kommer va hemma (: hihi. nu ska jag göra något vettigt, hejdå!

någon mer än jag som är sjukt irriterad över att elias åkte ur idol?!

tråååååkdag! nej, torsdag...

hej, jag tror inte jag har någon feber nu, men får se om jag går till skolan imorgon, huvudet bultar och jag har jätteont i halsen S: har glott idol som vanligt, hähä. lars och robin e alltså! <3 <3 och robin b, även om han inte är bäst, haha ;) äsch , orkar inte skriva, ska sova nu, bye


min vanliga tur.

japp, idag var vi lediga då, härligt! planerna var att jag skulle va med lina, ut och fota lite och så, men självklart blir jag sjuk! visst låter det underbart? not.
    vaknade i morse, försökte prata, det kom bara luft men inget ljud, strange -.- jag gick iaf upp för att duscha men huvudet snurrade värre än tornado på liseberg, så jag fick lägga mig en stund igen, tog febern - 38.4, inte roligt alls :s har iaf lyckats äta frukost och sitta upp, får se vad jag gör nu, sover lite kanske.  har lagt upp en fantastisk spellista med! ;D britney spears, ne-yo, chris brown och rihanna med en liten släng av pink, beyoncé och fergie, det är grejer det! <3

comedy inc - årets flopp?

allvarligt, hur dåligt är det inte?! ni vet, comedy inc, det där otroligt löjliga s.k. humorprogrammet som går innan idol varje dag? alla sketcher är typ skämt om sex och blablabla, visst kul någongång men hela tiden? allvarligt, man blir ju rätt trött på det!
     och dessutom är det en australiensisk serie från 2003, hallå? borde de itne ha något bättre att visa? jag menar det va fem år sen den gjordes! herregud alltså, så kasst program så det finns inte...

men det kommer inte bra dåliga saker från australien, vi har ju det fantastiska bandet faker, <3 ohlalala, fina grejer det! ;)

möte d:

hejhej, jag kom precis hem från växamötet, kulkul, fick en hel del bestämt faktiskt (: av ngn anledning va angelica inte där :o, jaja, hon har säkert en bra anledning!
     åh, vet ni vad vi gjorde på biologin idag? disikerade grishjärta, och grislungor och sånt, men jag gick ut precis i början, kände att det inte var något jag ville se direkt, haha! jag kan ju säga att det va ytterst få kvar i slutet av lektionen ;p klena människor det där, hahaha!
     jaja, ska plugga lite nu, hejdå sötis.

over and out.

home alone.

hejhej, sitter här med en smoothie, mums! lätt å göra med, mixa banan och lite vaniljyoghurt, en liten skvätt mjölk så att den inte är för tjock sen är det klart! mumma ;D hähä. ibland kan det slinka i lite oboy, men inte idag ;) haha.
     gör lite skolgrejer nu, förbereder ett anförande i engelska, ska prata i en minut om något som börjar på bokstaven "P" det lutar messt åt my parents för tillfället. bra va? lyssnar också på musik, måste börja välja ut låtar till min egna idrottslektion, kul! ;D
     just det, hade so-prov idag med, gick rätt bra tror jag. var ltie borta på två frågor för jag gav nästan exakt samma svar men då borde jag väl iaf ha rätt på en av dem? haha. ska på växamöte sen, blor nog trevligt, beror på vilka som kommer ;)

over and out.

RSS 2.0