don't worry, be happy!

hej, idag har vart en bra dag :) har spelat playstation hela dagen, Need for speed mestadels :) sen har min farbror Janne aKa datasnille vart här och grejat med våran dator, sen var det fotbollsträning :)
men när jag tänker på att jag blivit väldigt förkyld och skadat höften (som inte läkt riktigt sen förra träningen) igen, känns inte dagen så bra, ändå...
berättar om julen som alla andra när jag orkar, ha det bra :)

funny moments.

hejhej :) nu ska jag berätta lite roliga grejer, den första är från mitt förra inlägg, då skrev jag att jag hade "fullt upp, växa, läxor, träningar"... då fick jag den här kommentaren av min kära hanna;


"Haft fullt upp med att växa! HAHAHA Du kanske skulle fortsätta med det? XD haha"

 Jag vet inte om hon menade allvar men här är i alla fall min förklaring, med växa menar jag växa tillsammans, den unggrupp jag är med i ;) det är jätteroligt! Men ändå, det var klokt sagt - jag ska fortsätta växa =)


Här är en som hände för typ 2 veckor sen, jag har nästan svårt att hålla mig för skratt när jag tänker på det!
Idrottshallen för två veckor sen:

Filip: Du, jenny, du vet det är värsta skönt! vår lärare har gått in i en vägg så vi har fått massa inställda lektioner och ett inställt matteprov!
Jag/Jenny: Haha, på dig lät det som han gått in i en riktig vägg, som den där borta *pekar*
Filip: Vad är det för vägg då?
(egentligen räcker detta, men här kommer fortsättningen..)
Jag: Åååh! Du är så dum, att gå in i väggen är ju bara symboliskt, ett uttryck för att man är utbränd!
Filip: Aha.. Va e de för nåt? (<-- om ordet utbränd)

Jag tycker den är så bra! Och ja, det har hänt. När jag sen försökte förklara vad utbränd va sa han bara "äsch, jag fattar ändå inte!" till slut fatta han och bara "aha, jag trodde han var skadad!"

Sal 164, mattelektion:
Peson: *kladdar över streckkoden på min loka-flaska* haha! nu kan du inte panta den!
Angelica: Men du är ju helt pantad!
Jag: Meh.. *suddar bort*

Jag tycker iaf det var roligt, haha. Angelica var så klockren, även om den kommentaren var rätt väntad! Jag och angelica flabbade ialla fall rätt mkt, men hittils har typ ingen annan tyckt det var så där jätteroligt.

OBS!OBS! Såna här tillfällen är ju alltid roligare "live" inte när man får de återberättade.

Hej det var länge sen sist.

Hej, som sagt, det har gått ett tag sen jag skrev senast, men allt har vart så stressigt! jag har haft fullt upp, växa, läxor, träningar och massa annat sånt..  Men nu bloggar jag i alla fall (woow!) Idag har vart en helt okej skoldag - idrott första lektionen :) sen hade vi fysik, förutom att vi hade en fysikinlämning till idag var det ganska smärtfritt :P gjorde expriment å så, sen var det matteprov, gick bättre än väntat så det är också positivt :) sist svenska , skulle låna varsin bok och så satt jag vid STTlights dator för att förstå programmet vi ska använda :) ska snart ner till byn och handla lite julklappar, blir nog inte så exklusivt xD pusshej.

mig ♥ dig?

gaah.

hej, jag är här. nu går jag. det var dagens inlägg. nej men, idag har det vart lite körigt..

9:30 - 10:15 Sånglektion
10:30 - 11:30 Elevrådsmöte
12:00 - 13:00 STT light -möte

Tillläggas bör att detta var en vanlig skoldag med lunch 10:20 - 11:45, kläm in lunchen där med. japp , såhär blir det.

9:30 - 10:15 Sånglektion
10:30 - 11:30 Elevrådsmöte
11:30 - 11:45 (<-- lektionsstart) LUNCH
12:00 - 13:00 STT light -möte.

Härligt va?

*poff*

Hejsan, tiden bara flyger iväg och det är anledningen till att mina blogginlägg inte kommer sådär jätteofta! Jag tänker liksom, amen jag har ju nyss blogggat, men det kanske var fyra dagar sen i själva verket.. Min helg har varit bra, igår var det först spinning med fotbollslaget, sen innebnadymatch mot Tranemo och på kvällen kom Hanna, Maritha och Lennart :D Det var jätteroligt och jag hade bett dom ta med sig Hipp Hipp! så det blev lyckat (för er som inte vet vad Hipp Hipp! är: En fantastiskt rolig humorserie  av och med skåningar som gick på TV för några år sen).
     Idag har jag vart i kyrkan, gudstjänst på söndgar vettu ;) väldigt mkt folk! Ska ner till julmarknaden med fia <3 sen, bara det inte regnar alldeles för mycket. Ha det bra,


RSS 2.0