r o b i n . b e n g t s s o n !

rösta rösta rösta !
ring: 099-414 05 / sms:a ROBINB till 72 400
kom igen nu, röstaaaa! om inte för talangen så för att han är så snygg ffs!

alltså, mitt schema <3

måndag: 8.15 - 15.25, de vanliga tiderna men en inställd lektion, mycket hål och korta lektioner, härligt!
idag, tisdag: 8.15 - 11.20, sista lektionen inställd, var bara slappa lektioner också ;)
onsdag: 8.15 - 13.40, slutar så tidigt enligt schemat, haha! ha det så bra ni som går till 15.25 som vanligt!
torsdag: studiedag (HAHAHAHAHA!)
fredag: 8.15 - 15.25, mycket hål och relativt korta lektioner :)
erkänn att ni är lite avundsjuka?! hihiih.
nästa vecka blir rätt skön med, prao på golfrestaurangen med long kl.8 - 16, måndag till fredag, :D

over and out.

hejdå victoria!

jahaja, victoria åkte ut, det blev inte jenny som jag tyckte, men victoria hörde ju iaf till minussidan. hon får väl satsa på den där modellkarriären, borde gå rätt okej eftersom hon ser ut som jessica simpson, haha.


en försenaaad bild från igår.

jaha, blogg.se hade ett av sina vanliga fel igår och det gick inte att logga in på bloggen, lagom kul. nu är ju inte det här aktuellt längre :C jaja, efter gårdagens idolomgång kunde jag lätt dela upp de åtta tjejerna i två grupper - bra och mindre bra, tänkte skriva dåliga först, men jag kan ju lova att de sjunger mycket bättre än mig!
      Lite teckenförklaring;
röd ring = mindre bra
rött kludd i annas panna: visa vilken stor panna hon har, igår såg hon ut som en galen professor tycker jag, haha.
rött streck = den jag vill ska åka ut, hähä. (synd att hon har så fint namn).
sen är det väl bara att läsa texterna!
     och oooh, i love Sepideh ;D hon sjunger så bra! jag älskar Loulou också, fast itne bara för sången utan för att hon är en så fruktansvärt skön människa :) jaja, nu ska jag in på idolsajten och kolla vem som åkte ut, hörs snart!

9H och mördarblickar.

jaha, ny vecka! måndag, igen. känns som om det är måndag alldeles för ofta, har inte ni också den känslan? jag ska ju då vara med min paralellklass denna veckan, får se hur det blir! verkar helt okej, förutom att carlsson mobbar mig -.- haha, nej! men småretas gör han ju allt ;) 
     på elevens val var det inte många, men inte konstigt eftersom hälften praoar, men herregud va lite människor där va! vi var kanske 20 pers :o max! jag, fia och pontus x2 hoppa iaf höjdhopp, gick sådär för mig, klarade 1.20 med stor marginal men rev 1.25 efter att ribban legat och svajjat väääldigt länge, tråkigt. ville verkligen klara det! tror jag hade gjort det om lektionen inte vart slut precis då, menmen. för övrigt är mitt rekord 1.35 ;) 
     när jag gick hem från skolan och skulle gå över vägen (på övergångsstället, duktig som jag är) kommer en bil i fullfart, jag tänkte "j*vla fartdåre!" och att jag skulle ge honom en mördarblick när han kom närmre, så jag kopplar på den suraste min jag kan och såklart...när bilen svischar förbi är det självklart en jag känner som hälsar så glatt, lite pinsamt att jag står där och blänger, haha!

over and out.

fotbollsmatch och äpplepaj

har spelat fotbollsmatch idag, riktigt missnöjd med min insats och lite småsur på domaren, som var bland de värsta hemmadomarna jag stött på! allvarligt, han dömde åt motståndarna hela tiden, aaaargh! :S matchen blev iaf 2 - 2, inte särskilt nöjd.
     efter över en timmas bilfärd hem möttes jag av en underbar doft när jag kom in i huset, mamma bakade äpplepaj! så efter kvällsmaten blev det äpplepaj, mums säger jag bara! allvarligt, våra äpplen är nog de godaste i hela världen! ;D 
 
imorgon börjar praon, min klass ska praoa egentligen, men jag ska praoa veckan där på eftersom stället där jag ska praoa var fullt denna veckan. det blir iaf golfrestaurangen, ska praoa där tsm med long, blir nog kul ;D ska iaf va med h-klassen denna veckan, lagom kul folk där. jaja, time to sleep.

over and out.


moppe, eller inte moppe, det är frågan?

fler än jag som tvekar på om de ska ha moppe eller inte? okej, typ alla mina kompisar har redan fyllt år, men någon lite vänlig själ måste väl fortfarande vara FJORTON år, haha.
     kollar runt lite på blocket nu, försöker vara nere i så låg prisklass som möjligt, jag behöver faktiskt inte ha den nyaste, bara den går framåt utan krångel och inte ser helt förjävlig ut! men är det värt pengarna? kommer man bli för lat med moppe? hm... hard work work. hard work work... i min hjärna.

over and out.

jingle bells, jingle bells..

sitter och lyssnar på loads of julmusik, haha! är det bara jag som gör det såhär sista veckan i september? 
     jag har iaf skickat in anmälan till svenljunga lucia och fick imorse ett mejl om att ansökan kommit fram och så (men inget besked än :p) och då blev jag väldigt sugen på julmusik! haha, allvarligt, jag längtar jättemycket till jul för tillfället!
     vad har jag gjort idag? hm...dator. exakt, suttit vid datorn typ hela dagen, intressant va? men jag har faktiskt pluggat so en del med, och funderat på vad jag ska ha för eget pass på idrotten, hm...förslag? jag menar idrottslärarna tkr jag ska göra LINEDANCE vilket jag inte kan för fem öre typ, lång historia om varför de tkr det, så fråga inte varför, haha :P jag vill nog gör friskis&svettis, men lite tråkigt eftersom typ alla gör det eller vattengympa, hm....

over and out.

w.m.


friday

mitt huvud har bultat konstant mellan klockan 07 - 20 typ, obehagligt, hatar när huvudvärkstabletter inte hjälper!
har varit ute o gått med erika idag, mysigt. det blev mycket bra sagt! <3vi snackade med angelica ett bra tag också, hähä. blev lite rädd för anve ett tag ,hahahahaha!
sen ikväll har sebbe och eric varit här och busringt på dörren, moget killar! men jag fick dom allt, det kan ni ge er på! ;) nnu sitter jag bara här och har ont i magen, vill iväg någonstans men vet inte vart. hejsvejs.

out of control.


just det!

en liten ljusglimt har vi ju i svenljunga - the one and only robin bengtsson. i kvalet i idol nu ju, rösta sönder telefonerna sen gott folk! ;)

svenljunga - i toppen av botten.

japp, så är det. vad jag har hört. en vän till mig sa idag att svenljunga låg på tredje plats på listan över sveriges mest kriminella samhälle. mhm. så är det. sjukt, inte sant?
allvarligt, jag visste att det var illa - våldtäkter, mord, droger, misshandel , listan kan göras lång. men allvarligt, så här illa?! det trodde jag inte, man blir ju lite oroad. jag menar förstaplatsen knep stockholm , sen malmö och efter det svenljunga.
stockholm - malmö - svenljunga - stockholm - malmö - svenljunga - stockholm - malmö - svenljunga - stockholm - malmö - svenljunga - stockholm - malmö - svenljunga.... ser ni kontrasterna eller?! så här ska det inte vara. det är fel.

P.S jag har ingen aning om vad det är för grund till detta , så kan inte säga om listan ens stämmer. D.S

ironiskt,

på engelskan idag lyssnade vi på Alanis Morissetes låt "Ironic", lovar att ni känner igen den när ni hör den! det är i alla fall lite roligt text tycket jag, åtminstone vissa delar.



It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife




jag måste ju göra som alla andra nu med, ta upp skolmassakern i finland.
jag tänker inte bara babbla på om att det är så hemskt och blabla, vilket det givetvis är, men jag tänker mer på vilken otrolig wannabe killen är!
jag menar, för ett år sedan lite drygt var det ju också en kille i finland som först la upp ett klipp på youtube där han sköt med sin pistol och varnar för blodbadet på skolan, sen så *BANG!* skjuter han hej vilt på skolan.
och vad gör inte den nya nu då? hm, jo! lägger upp ett klipp på youtube och sen dödar 10 pers i skolan. det har man ju inte hört förut eller så.
det ironiska i det hela är ju att han avslutar med att skjuta sig själv i huvudet, men hur f*n har människan siktat eftersom han överlevde (men dog på sjukhuset senare..) ?! är inte det lite ironiskt ändå, få ett hål i huvudet men inte dö. misslyckas med att ta självmord. ojojoj...


- Alanis Morissette - Ironic

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
Isn't it ironic ... don't you think
Chorus

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought ... it figures

Mr. Play It Safe was afraid to fly
He packed his suitcase and kissed his kids good-bye
He waited his whole damn life to take that flight
And as the plane crashed down he thought
'Well isn't this nice...'
And isn't it ironic ... don't you think
Repeat Chorus


Well life has a funny way of sneaking up on you
When you think everything's okay and everything's going right
And life has a funny way of helping you out when
You think everything's gone wrong and everything blows up
In your face

It's a traffic jam when you're already late
It's a no-smoking sign on your cigarette break
It's like ten thousand spoons when all you need is a knife
It's meeting the man of my dreams
And then meeting his beautiful wife
And isn't it ironic... don't you think
A little too ironic... and yeah I really do think...
Repeat Chorus


Life has a funny way of sneaking up on you
Life has a funny, funny way of helping you out
Helping you out

borås med matildorna <3

borås med matilda juterot och matilda andersson, hur mycket bättre kan det bli?
tog bussen in till borås tillsammans med halva svenljunga + deras tyskar. nej , kanske inte riktigt men det var många som passade på att visa sin gäst den stora staden borås. 
     blev inte så mycket shoppat för min del, bytte en tröja på gina tricot, shit va sur hon i kassan blev för att jag inte hade ett kvitto! men hon tog emot den ändå eftersom prislappen var kvar, efter mycket noggrann granskning av i vilket skick tröjan var i, sura sak. så köpte jag ett par örhängen med , men för tillfället är de spårlöst försvunna! :( en latte blev det också, men det är förstås slut! haha. 
     vad gjorde vi mer än att vara inne på gina tricot typ tre gånger, h&m, svindyra MQ och White (när vi varit en stund i affären jag bah: men förresten! vilken affär är vi i?" lite borta kanske...) då? 
     vi hjälpte glittertilda köpa skor på intersport, och juterot passade självklart på att skämma ut oss - jag stod under en hylla med rör med tennisbollar i och så kastade hon en boll (som jag trodde skulle bli en pass till mig) på hyllan så ett av rören trillar ner *måttar med fingrarna* såhär nära mitt huvud och det hörs rätt tydligt! alla i affären tar självklart för givet att det var jag och ger mig irriterade blickar, lagom kul! haha.
     sen provade vi korsetter, myyyyycket snyggt kan jag lova! charlotte perreli wannabes eller vad?! balen i nian nästa bestämde jag och m.j, matilda a var lite mer skeptisk...
     vi får ju för all del inte glömma att matilda skulle köpa en McChicken på McDonalds, men om man heter matilda andersson heter det visst Chick Macken! det va i alla fall vad hon sa till tjejen i kassan. :o

lyckad dag tjejer, göra om! <3

P.S H&M:s omklädningsrum är det mest ideala att byta om tre i, men inne i ginas var det lite trängre vill jag lova! D.S


oooohja!

bara så ni vet så "laddar jag inte ner prison break" eller "tar hem prison break", eller vad du nu vill kalla det. på mitt sätt heter det att "jag klickar ner ett avsnitt av prison break" .... så, då hade vi det avklarat!
     jaja, innan bestämde jag mig för att klicka ner ett avsnitt från lazy och tänkte att jag kunde se på det ikväll eller något, men laddningen sa bra poff! plötsligt gick det i 800 - 1000 kb/s och 1113 pers seedade så jag fick ner 350mB på drygt 8.5 min , respeeeeekt! ^^ alla andra losers som också ville ha avsnittet fick det i en hastighet på typ 1 - 10 kb/s, fatta vilken skillnad. haha. en jäkla tur jag hade faktiskt, men är man bäst så är man. och johanna säger att jag är bäst, hihi.


puh!

(ledsen för ordvitsen) puh! då har man övat matte bra länge, höhö! dags att njuta av något roligare nu, får se vad det blir. imorgon är det planerat att jag och glittertilda sak dra in till borås after school, funfun! ;D hopp, tänker inte uggla här mer, kanske glor på ett avsnitt av mitt älskade prison break! <3


pluggdag ffs!

ey, dags att plugga. matteprov tomörrowww, måste göra klart kapitlet, fast jag kunde repetitionsuppgifterna så det löser sig nog i think ^^
önska mig lycka till, haha.
tyskarna är i skolan nu, för er som inte vet så åker niorna som läser tyska till tyskland en vecka och får bo hos en tysk familj, sen kommer tyskarna hit och bor hos en svensk  familj. jag och glittertilda talkade med linas tysk ett tag eftersom lina va tvungen att göra ngt, det gick sååå bra, eller vad säger du matilda?

menmen, time to study!
(och jag är berömd för min mix av svenska och english)


marshal allman <3





bara för att mina vänner är stencoola och skitsnygga <3






tack för i lördags tjejer <3

.

har du provat stå stilla i en halvtimma, utan mobil och massa saker att göra, men du måste ändå vara kvar på det stället och får inte gå där ifrån?
så hade jag det idag, spelade fotbollsmatch mot ulricehamn, vann med 8 - 0! jag är målvakt och hade inte särskilt  mycket att göra, vilket gjorde det hela till en ganska tråkig match. men alltid kul med vinst! ;D
nästa vecka (i think) möter vi hudene, säsongens sista match som vi borde vinna - ulricehamn vann mot dom med 8 - 2 eller något, så vi satsar på tvåsiffrigt! HAHAAH! men man ska inte ta ut något i förskott ;)

by the way är jag smått irriterad för tillfället, har x antal gånger försökt ladda upp några bilder, men det går inte för servern krånglar! :( om det inte fixar sig snart lägger jag upp bilderna imorgon. natti


jönköping ^^

hej vänner, var i jönköping igår.
var inne på ikea - är det bara jag som vill flytta och inreda sin egna lägenhet när man går runt där inne? får massa idéer om hur jag skulle vilja ha det och så! hähä.
menmen, va inne på a6 sen, köpte en jacka och underkläder.
mamma blev jätteglad att jag löpte jacka, haha. brukar ha jättesvårt att hitta det, och skor. usch, hatar att köpa sådana nödvändiga saker!
på kvällen hade jag ff (ahahhaha, typ sveriges löjligaste uttryck) med fia och linis, kollade på "house of wax" och "the guardian".
när de dragit hem kände jag inte för att sova så jag diskade och höll på, är det bara jag som gör sånt klockan ett på natten? :o

lugn fredag , ohjaaa...

ÄNTLIGEN FREDAG med kenny och vänner.
ni som fattar, fattar, ni som inte gör det, gör det inte. japp, så är det.

skola idag, hände väl inget speciellt direkt. blev smått mobbad av viktor, och så hade jag krig med peson på hemkunskapen. hähähähäh. det resulterade i att han va helt vit av mjöl i hela ansiktet (a). det var då inteeeee jag.. men jag fick ont sen, och han sa att han inte va klar eftersom jag "begått mitt livs misstag" hahahaha! han kan överdriva den killen ;)

imorgon bär det av till ikea i jönköping, sen är vi bortbjudna på kvällen, får se hur jag gör. FF annars ju ;) haha!
ska kolla lite på prison break nu hade jag tänkt, ingen svensk text, får se om jag fattar "/ haha!


BiB! - annie, du har väl inte glömt vad det betyder?

hej kära vänner ;)
nu ska jag försöka ha ordning på bloggen igen , det blir ju roligare med ny design också!
tack så jättemycket till Evlajn för det!
ska till skolan nu, vi hörs ;)
uuuuusch, viktor varnade mig igår kväll för att han ska mobba mig, frölunda förlorade ju sin match och brynäs vann sin...  :(

hejdå, farväl, vi ses igen...

alltså usch. har ingen inspirationen till bloggen! :s
det märks, eller hur? men jag börjar blogga igen när evlajn har satt in min nya design!
jag måste bara bestämma vad det ska stå i den, hm... haha :P

; as i close my eyes i feel it all slipping away

tomt.
poff.
det ekar.
ingen inspiration.
hjälp.
jag återkommer.


yes! ;D

jag vann designtävlingen hos EvlajnDesign!
ska bara komma på vad det ska stå i infon och så, sen blir det kanon!

linis igen (y)

är med min underbara linis igen :D
har spelat sims och lite så, ligger i min säng och läser tidningar/bloggar.
alltså, känner verkligen inte för att blogga nu.
hejsvejs!

hähä (a)

efter kinarestaurangen åkte jag, fia, matilda och lina moppe medan carro drog hem.
rätt kul faktiskt (y)
blev "förföljda" också xD ända hem till fia :p omogen som jag är peka jag finger åt inte vem som helst, pinsamt.
undra vad han tkr om det! haha ;)

kinarestaurangen med grrrlsen! (y)

om en stund kommer fia med moppen så åker vi till kinarestaurangen, ska äta där med lina, matilda och kanske några till, får se ;)
har aldrig ätit där :o hoppas det är gott !
känner mig lite smått elak, har tjatat på mamma i evigheter att hon ska göra lasange någon gång, och självklart har hon börjat förbereda det när jag säger att jag ska åka och äta med dom...
men det var snällt mor, jag får skylla mig själv! <3

ont i kroppen till och med..

härlig dag idag, haha.

scenario ett: jag går helt oskyldigt i korridoren och BAM! så kommer angelica rusande i full fart och hoppar på mig, jag flyger in i väggen och ner på golvet - aj!
scenario två: robin bär ut mig ur mediateket och brottar ner mig, när helen säger "men robin, det var väl inte så snällt gjort?" skyller han på att jag sak ha örfilat honom - lögn!
scenario tre: robin brottar ner mig vid sofforna, ska hjälpa mig upp, men självklart släpper han mig halvvägs upp - AJ!

tilläggas bör är att robin har hållt på att slå mig hela dagen, och "kladdat ner" mig med tavelsudden, som det är massa vitt pulver i.. menmen, jag överlever, hihi!

jag vill ha...

..snygg kropp, ny mobil, moppe, mindre finnar, nya kläder, mer pengar, pojkvän, slingor, självförtroende, smak för mode, sångröst, tillbaka elin, talang, bättre personlighet..

peace and love -08 på youtube ;)

var inne på youtube och kollade runt lite, hittade massa kul från festivalen jag va på ;) peace and love i borlänge, alltså.
haha, askul att kolla på grejer från campingen! haha :p

höjdaren va en tjej som va asfull och försökte resa sig, ständigt gabflabb från de som filmade, haha :P
till slut fick hon fram ena benet och då mumla hon "vart fan är det andra benet nu då........?" HAHAHAHA XD
sen sucka hon och sa "det här är inte roligt längre,"
"JOOOO!"
"men inte för mig..."
"HAHAHAHAHA!!"

det hela slutade med att hon föll ihop och ropa "jag ger upp!"



(det här inlägget blev inge bra...)

ett av de vanliga slagsmålen med pappa, bara. HAHAHA x]

det låter allvarligt, men det är bra på skoj.
fruktansvärt kul, faktiskt :P
men det går inte en dag utan att vi retar varandra, jag och pappa.
jag brukar slå honom lite, men har ingen chans. haha.

vet ni hur dagens fight slutade?
att jag hade axe-deo i halva ansiktet.
luktade gott, men det var kletigt.
så är det när man ger sig i strid med någon som är mycket starkare.
menmen, det var ju bara ett av de vanliga slagsmålen med pappa, trots allt.

stieg larsson - män som hatar kvinnor

usch va bra! om man kan uttrycka det så! haha ;)
men allvarligt, otroligt spännande, i like it a lot.
och det här med att stieg dog innan någon v böckerna i triologin publicerades, rätt coolt.
fast rätt tragiskt, ändå. han fick ju aldrig veta vilken dundersuccé de har gjort!


hur gör ni?

loggar ni in på blogg.se eller publishme? en liten fundering som polppade upp i mitt huvud, bara sådär!
någon som vet vilken det är meningen man ska logga in på? haha.

;D

- Jag är med i designutlottningen hos EvlajnDesign! - Kolla in den du också!

sick and tired,

yepp, it's true :o
är inte i skolan idag, är väldigt förkyld! :s (hur stavar ni: förkylning eller förkyldning? :P)
har inte gjort särskilt mycket idag, började läsa (typ 20 sidor xD) i Stieg Larsson's "män som hatar kvinnor" igår, får se hur mycket det är kvar efter en dag som sjuk, hahaha!
blir nog att spela lite sims sen, eller aa, jag gör bara famliljer och gör iordning deras hus och så^. eller, ska jag säga "lira" sims, precis som man "lirar" cs! haha.

äsch, detta inlägget blev dåligt! hejdå.

förresten mår jag dåligt när jag ser på min design..

jag hatar när blogg.se krånglar!

jag tror inte det finns någon som använder blogg.se som aldrig varit med om att ett inlägg försvinner, ALL text blir vänstercentrerad eller något sånt..
så jobbigt! :s självklart blev det så igår, jag knappade ner ett litet inlägg, som försvann! skrev en gång till och då blev allt vitt och det kom bara upp länkar i vänsterkanten så det såg ut så här:

blogg
skapa
arkiv
design
inställningar
översikt
....

fattar ni?! gaaah... men orka byta bloggplattform liksom "/

RSS 2.0