torsdag 28/2

hejhej :)
har precis bränt av ett mejl till tranemo redaktions kontaktperson, bara för att se så allting funkar. Klockan är 9:19 och jag är hemma, sjuk? Nej, inställda lektioner, vi börjar 10:20! Fatta vad gött, slutar 14:50 (a) haha! härlig dag, tycker jag allt :) lina ska följa med mig hem innan träningen sen med, blir så roligt så :D

onsdag 27/2

hejhej :)
idag hade vi besök av medlemmarna i STTlight i tranemo, det var väldigt stelt i början, men det är kanske inte så konstigt.. Men sen när vi skulle visa runt dom på skolan och var i lite mindre grupper, eller tja, det var en stor och en liten grupp och vi var den lilla :) jätteroliga tjejer och jag hade i varje fall kul, tror faktiskt dom också hade det XD när vi visade runt dom hade min klass bild och det är ju inte det roligaste ämnet, när vi gick förbi den salen såg vi många sura ansikten titta ut på oss ;) haha!
tränade innebandy sen, gick dåligt :S

DAGENS TOPPEN: rundvandringen
DAGENS BOTTEN: det gick dåligt på träningen

tisdag 26/2

hejhej :) var i skolan idag, men mådde inte jättebra, tänkte gått hem men eftersom vi skulle öva på vår pjäs i svenskan och jag är en av de två huvudrollerna, kunde jag inte. Det skulle förstöra för både mig och de andra, och de vill jag ju inte! Fick i varje fall reda på biologiprovet idag, vg+. Fick reda på matteprovet också, hade mvg :) så varför klaga? XD får se om jag åker och tränar fotboll sen, vill men vet inte om jag kan eftersom jag är nästan sjuk :P ha det bäst, hoppas dagen vart great :)

DAGENS TOPPEN: vi fick reda på proven (a)
DAGENS BOTTEN: mår inte så bra :s


måndag 25/2

var inte i skolan idag, huvudvärk, ont i magen, mådde illa, det är anledningen till det :s jag hade faktiskt väntat mig att jag skulle ligga vid tv:n eller sitta vid datron hela dagen, men förvånande nog så gjorde jag inte det (woow) utan fördrev tiden med att läsa "När jag hör din röst" av stephenie meyer, det är andra boken i en serie om Bella, inte alls typen av bok jag brukar läsa men den är jättebra! Har läst den första boken också, "om jag kunde drömma". De låter jättelöjliga när man berättar om dem, men är väldigt bra faktiskt, det handlar om Bella som blir kär i Edward, som är en vampyr. (låter barnsligt och skruvat, jag vet..) Fick den första av en bokklubb, hade av misstag glömt att avboka den, men det ångrar jag inte, får jag nog säga!

om jag kunde drömmanär jag hör din röst

intressant inlägg detta blev va? eller inte... XD

outfits

redigerade lite bilder från i lördags, när vi skulle till matilda (a)



disco-outfit
jag och lina <3 det var kul :)
disco-outfit
glitter och glamuor? njae, kul vart det i varje fall XD
disco-outfit
me, myself and I


just nu..

favoritartist: jason mraz
favoritgrupp: takida
favoritlåt: jason mraz - wordplay
feel-good-låt: jason mraz - life is wonderful

klädsel: mjukisbyxor och svart t-shirt
smink: inget
sysselsättning: fördriver tid/sjunger/är sjuk
önskan: dig


"It takes some silence to make sound and it takes a road to go nowhere"



he's the wizard of ooh's and ah's and fa la la's

yepp, det är såklart jason mraz jag snackar om :) helt galen i snubben asså, han har ju klass!


söndag 24/2

grattis erika! <3

hejhej :)
idag mår jag också ganska dåligt, men det är iaf bättre :) har fördrivit tiden med att kolla runt på youtube och ligga framför tv:n och kolla på diverse bra/dåliga program.. därför blir detta inlägget kort, tar slut här typ.

DAGENS TOPPEN: youtube <3 (björn gustafsson från igår t.ex.)
DAGENS BOTTEN: huvudvärk

lördag 23/2

hejhej, dagen började inte så bra, får jag nog säga. mådde illa, huvudvärk, ont i magen.. allvarligt talat trodde jag att jag var magsjuk, men lyckligtvis var jag inte det. Men men, eftersom jag inte mådde bra fick jag skippa konfan (iofs ingen större förlust) och ställa in min match med damlaget. Blev smått tjurig eftersom jag skulle till matilda och fira hennes födelsedag på kvällen, men mirakulöst blev jag bättre, inte helt utan hjälp av en alvedon-dos.. så lina kom hit vid fyra-tiden, vi fixade oss i våra glamigaste paljettkläder (det var discotema) och drog iväg till matilda och vi hade en mkt trevlig kväll :)

DAGENS TOPPEN: lina, matilda och alla tjejerna
DAGENS BOTTEN: min lilla sjukdom

jason mraz :)

I won't worry my life away.

When I fall in love,
I take my time
There's no need to hurry when I'm making up my mind
You can turn off the sun,
but I'm still gonna shine and I'll tell you why...

Because

The remedy is the experience,

I wont worry my life away.

It takes an egg to make a hen
It takes a hen to make an egg
There is no end to what I'm saying

takida och jason mraz <3

sitter och tittar/lyssnar på takida och jason mraz, lite vartannat, på youtube :) de är så bra! synd att det krånglar så med att få hem skivor med takida, jag vet inte varför de inte funkar, måste fixa det "/

fredag 22/2

hm..många tvåor..? inte i mitt liv, jag är en etta. varför är det inte vi två? mitt humör sjönk genast nu. *suck*.
idag har jag gjort biologiprov, känns skönt att bli av med det :) kunde mer än jag trodde, faktiskt. idrott&hälsa var grymt kul idag, vi spelade streetbasket, gick hyfsat för mig iaf ;) vårat lag var väl rätt bra, jag, carlsson, pontus och mohamed ._. om jag uttrycker det såhär, en del lag var roligare att möta än andra (a)
skulle haft innebandymatch, men det blev inget eftersom vi inte ville åka till alingsås en fredagskväll när det är stormvarning :S gick och simmade med mami, papi och syster istället :)

DAGENS TOPPEN: Idrott&hälsa
DAGENS BOTTEN: guess twice

torsdag 21/2

hm..blev genast osäker på datumet, men orkar inte kolla.
idag lämnade jag äntligen in bostadsarbetet :) hyfsat nöjd är jag med det. Dagens händelse i skolan var Kabaré Kalabalik, mkt roligt :D de sa att alla skulle flytta två rader framåt men eftersom alla inte gjorde det blev det konstigt, det resulterade i att jag kom jämte filip och koffe, och mina friends kom en rad bakom :o men jag ska inte klaga, det var hur kul som helst :D för det första var de på scenen jätteroliga, men sen satt filip och koffe och flabbade som små barn hela föreställningen igenom..! det va någon som gjorde någon slags konstig dans bakom trummorna, vad gör inte koffe då? jo, pekar och ropar; "kolla han bakom trummorna!" sen brast de ut i gabflabb, ja med men.. haha, typ alla kollade lite konstigt XD kul var det iaf^
tränade sen, fotboll. en del har tydligen inte märkt att det är skillnad på att vara på fotbollsträningen och att träna fotboll, eller att man faktiskt ska anstränga sig där. hm, lustigt. det är väl det som är poängen?

DAGENS TOPPEN: kabare kalabalik
DAGENS BOTTEN: måste plugga biologi

onsdag 20/2

hi my friend ;)
idag har varit en väldigt seg dag, tiden går så sakta :s den lär inte gå snabbare nu när jag har en "plugg-dag" heller XD ingen innebandy idag, det var några som tog våran tid till en match, så istället får jag göra klart bostaden och plugga biologi.. gjort teknikprovet idag, jag tror alltid att de är svårare än vad de egentligen är! , fick 16/17, åke rättade dem direkt, åke är tuff^ franskan var lika tråkig som bilden, alltså inge vidare och SO är ju typ aldrig kul. Ha det bäst, pusshej

DAGENS TOPPEN: jag blir klar med bostaden
DAGENS BOTTEN: ingen träning

tisdag 19/2

Hej, dagen började med att jag sakta öppnade vänstra ögat, sen det högra. Jag lyfte.... nä, jag skojade bara, så detaljerat går vi inte. Dagen började med frukost och att jag snabbt gjorde mig iordning, sen var det dags för "the one and only moga", kanske inte såå inspirerande. Fast jag gillar tisdagar, först idrott,där vi spelade streetbasket, jag, matilda j och long vann 3/4 matcher. sen biologi (mindre bra, vill ha fysik eller kemi ist.) och efter det matte. På matten gjorde vi mest tärningsspel så den passerade snabbt. Efter lunch hade vi svenska, det var jätteroligt! Svenskan slog nästan idrotten, så kul var det :) först fick vi tillbaka våra noveller, med betyg och kommentarer och så, mkt nöjd ;) vg+ på en och mvg på den andra, det är väl synd att klaga? sen övade vi på våran pjäs "du vet mycket väl att jag är kär i viktor" och det gick såädr, men det blev mycket skratt :P
Tränade fotboll sen på kvöllen, lika skoj som vanligt. Älskar att träna, spelar inte så jättestor roll vad det är...

DAGENS TOPPEN: Jag har ytte-pytte-lite kvar på bostaden
DAGENS BOTTEN: Teknikprov direkt på morgonen imorgon :S


nytt uplägg på min blogg ;)

överskriften kommer visa vad för sorts inlägg det är;

  • veckodag: då handlar inlägget om min dag i allmänhet, där finns också "toppen och botten". fokusera inte på datumet det är upplagt utan på datumet det gäller!
  • annan rubrik: där står det åsikter om allt möjligt, som t.ex. ofullständiga bloggar.

ofullständiga bloggar, nej tack!

om du inte orkar läsa allt, läs det med tunnare text ;)
jag älskar att läsa bloggar, därför blir jag smått irriterad när jag ser en blogg som används någon enstaka gång i månaden, och varje gång "oj! jag har inte hunnit skriva, haft det stressigt och så, men från och med nu ska jag skriva varje dag!". när kommer då nästa inlägg? jo, någon månad senare. ajabaja!
och det här med såna som skriver två gånger och inser att blogga inte är deras grej, lägg då ner bloggen istället. detta kan tyckas vara en värdslig sak, men sånt gör mig lite irriterad XD
använd era bloggar eller ta bort dem!

måndag

skolan har börjat igen och det är ju inte jättekul, vill ha lov XD men jag tycker jag jobbade på rätt bra, med tanke på att jag inte hade något planerat.

  • måndag: borås med lina andersson
  • tisdag: gällstad med hanna
  • onsdag: a day off
  • torsdag: bea på förmiddagen och sen sov lina andersson över
  • fredag: filmkväll med angelica och lina norén
  • lördag: var i borås och sen målsryd hos amanda och alexandra
  • söndag: lina pettersson <3 

grejar med bostaden nu, ha det bäst ;)

DAGENS TOPPEN: ..
DAGENS BOTTEN: ..
med tanke på toppen och botten, en väldigt tråkig dag.


söndag

lina var här och vi skrev artikeln till stt, sen hade vi bara allmänt roligt ;)
eftermiddagen var det innebandymatch mot alingsås, gick ganska bra för mig som center men vi förlorade ändå :( vill inte ens tänka på hur många matcher vi förlorat, men tror vi spelar i 90-serien, kan ha helt fel men..? allt för idag, pusshej :)

DAGENS TOPPEN: kul att va center :D
DAGENS BOTTEN: hade verkligen inte lust att spela match

lördag :D

efter en natt med ganska lite sömn åkte familjen in till borås, vi lämnade pappa vid herrklubben och drog vidare till stan. gick och kollade lite, jag köpte ett par röda jeans på gina, snygga enligt mig x] efter det åkte vi till amanda, alexandra och susanne i målsryd, det var jätteroligt! ci gjorde små sketcher, amanda, alexandra, andrea och jag (<-- många (A:n) det blev succé XD haha, fatta vad roligt vi hade. skojskoj,

DAGENS TOPPEN: achmed-sketchen XD
DAGENS BOTTEN: trött :S


fredag x]

idag var det filmkväll med angelica och lina, hos lina ;) vi hade kul som vanligt, haha^ vi snackar verkligen om allt och lite till, (a) hade film-maraton, mycket mysigt :D fast vi fick avbryta och gå till stallet en stund, angelica skulle ge hästarna mat :P för att hålla värmen gick jag och angelica som en krabba (sidleds) och en kräfta (baklänges). lina sprang jämte och sa att hon var en fet kalkon, en mycket söt sådan i varje fall, tyckte jag :)

DAGENS TOPPEN: men hallå, läs inlägget ;)
DAGENS BOTTEN: lovet lider mot sitt slut :S

torsdag (a)

hejsan ;) idag var jag och bea nere i byn för STTlight, gick la sådär XD sen kom lina till mig, mkt trevligt :D vi flummade runt och hade allmänt roligt, sen var det fotbollsträning, alltid kul :D detta var en kort summeringa av dagen som avslutades med att jag och lina somnade XD

DAGENS TOPPEN: my friends
DAGENS BOTTEN: missuppfattningen..

onsdag =)

hej, större delen av dagen har jag tillbringat med att jobba med vårat kära (eller inte) hemkunskapsarbete bostaden. I början var det roligt för att det var så annorlunda, men det är mycket att göra, kan jag lova! Men det tar sig, fast jag hittar inget till min balkong, det är störande :S aja, ni är nog inte så intresserade? 
En stund tog jag en liten paus och bakade morotskaka, den blev god :) Tränade innebandy sen, sjukt irriterande att vi bara får en timma i veckan :( menmen, pusshaj ;)

DAGENS TOPPEN: Innebandy :)
DAGENS BOTTEN: Alla hjärtans dag imorgon och jag är ensam...

Tävling ;)

image2
vet inte om det funkar å klicka, verkar funka för en del men inte för alla. Men gå annars in på fridahcharlotta.blogg.se

tisdag :)

halloj :) idag har också varit en väldigt trevlig dag :P jag åkte med hanna och hennes föräldrar maritha och lennart till gällstad där vi gick runt och shoppa lite, fast det blev inte så mycket köpt, jag köpte inte nånting. Men det var inte gällstad som var höjdpunkten, nejnej, sen åkte vi vidare till ett ställe utanför ulricehamn där hanna köpte en balklänning, hon kommer vara jättefin på studenten! :D Sen åkte vi och hälsade på mormor, efter det var det dags att åka hem,


DAGENS TOPPEN: Vår lilla utflykt :D
DAGENS BOTTEN: Hann inte träna,


måndag ;)

Hej, lovet har börjat bra för mig :D åkte in till borås med lina och hennes mamma ingrid idag, det var väldigt trevligt :] vi vandrade runt lite i stan, det var ganska konstiga kläder överallt tycker jag allt. Eller, i alla fall tröjorna, inte riktigt min stil, menmen. Jag köpte ett par jeans på face, det var slutrea så de hade sänkt jeansen i pris jättemycket!! Väldigt trevligt tycker jag :) det med, haha^. Sen gick vi å fika på ett lite café, det var mysigt och hon som jobbade där var väldigt snäll XD vi satt vid fönstret och tittade på alla roliga människor som gick förbi, en kille kollade tillbaka på lina, följde henne med blicken när han gick förbi och när han passerat vände han sig om och fortsatte titta! hahaha, svårt att förklar men det var grymt roligt ;)


DAGENS TOPPEN: Gissa! (ledtråd, läs inlägget..)
DAGENS BOTTEN: Att jag inte hittade några tröjor :S 


lägesrapport

JUST NU;

TOPPEN: SPORTLOV (a)
BOTTEN: BOSTADSARBETET

I would fly you to the moon and back if you'll be, if you'll be my baby

tränade igår, jerry var helt okej som tränare ;) rolig träning :D har haft matteprov idag, var hyfsat lätt, bara sista uppgiften som var lite krånglig men fick iaf y delat med x.. Ha det bra :) LOV :)

DAGENS TOPPEN: Träning :)
DAGENS BOTTEN: Gaah!!

Savage garden - To the moon and back
Shes taking her time making up
The reasons
To justify all the hurt inside
Guess she knows from the smile
And the look in their eyes
Everyones got a theory about the
Bitter one
Theyre saying mamma never loved
Her much
And daddy never keeps in touch
Thats why she shies away from
Human affection
But somewhere in a private place
She packs her bags for outer space
And now shes waiting for the right
Kind of pilot to come
And shell say to him
Shes saying

I would fly to the moon and back if
Youll be
If youll be my baby
Got a ticket for a world where we
Belong
So would you be my baby

Hejhej :)

Idag hade jag, lina, matilda och angelica ett eget friskis&svettis-pass för 8EFGH, nervöst :S men jag är rätt nöjd med det ändå, fast det var lite krångel här och var. Ska träna snart, fotboll :D
Dagens inlägg blev kort, hejdå

DAGENS TOPPEN: Fotboll :)
DAGENS BOTTEN: Öh...skolmaten?

rubrik saknas

hejhej^, det blev ingen lerig träning på grus igår då planen mer liknade en hockeyrink än en fotbollsplan! stället körde vi kondition/styrka, minst lika roligt :) det inkluderade att (försöka) rusha med en kompis på ryggen...
idag händde något konstigt, jag blev typ allergisk mot något i fysiksalen, när vi kom in var det en konstig lukt och det började rinna i mina ögon, min näsa och jag fick konstiga utslag i ansiktet, erkänn konstigt?! Har ingen aning om vad det är, hehe^ helen uttryckte också vad hon tyckte om ingjald, och det var inte jättepositivt :P
ska träna snart, ha det gött och checka in min bdb även ifall ni delar mitt hat till bdb ;)

äntligen :)

*längtar längtar längtar längtar längtar* du har nog förstått poängen, jag längtar. För ikväll/eftermiddag börjar vi äntligen träna ute! Det finns många som inte gillar att träna ute så här tidigt, det kommer alltid någon med det vanliga gnället "det är kallt..det är blött.. usch!" men jag gillar det! Det är också en del som inte gillar att träna på grus, men jag gillar det faktiskt, lika mycket som på gräs, jag menar, fotboll är ju ändå fotboll! Det avskräcker mig faktiskt inte ett dugg att grusplanen är slaskig, lerig och härlig. Antingen är jag riktigt glad i fotboll eller så är jag helt enkelt för dum för att förstå hur blött och kallt det faktiskt blir..?
Idag har jag haft sångelktion, gick inte jättebra, om man söger så.. :S Har haft franska i en timma med, brukar vara den segaste lektionen på veckan men jag och lina fördrev den bra tycker jag, vi har världens bästa humor^ hela lektionen satt vi och prata utan att säga sista bokstaven XD en del gapflabb...
Hatar bilddagboken idag med :S

DAGENS TOPPEN: Träning :)
DAGENS BOTTEN: jag har ful design på min blogg :(


andra inlägget idag :P

vill bara uttrycka min aggression; bilddagboken är segt, konstigt och väldigt störande. bara laggar och håller på, fatta vad störande!

DAGENS TOPPEN: Angelica, Lina och Matilda <3
DAGENS BOTTEN: Bilddagboken (ja, det slår faktiskt kyrkan, då är det illa!)

för övrigt behöver jag fortfarande hjälp med designen :S

blåkläder cup :)

spelade blåkläder cup (mer känd som SIK-cupen) igår, vi kom trea :) det var väl trevligt, men lite irriterande. Vi kunde nog vunnit faktiskt, men det var bättre än förra året, och året där innan, och innan det... XD medalj blev det i varje fall, fast det fick å andra sidan alla som gick vidare från gruppspelet, haha^ efter det följde lina och hennes mamma och carro + hennes familj med hem till oss, det var trevligt :) hoppas ni tyckte det också, även om jag känner mig lite allmänt otrevligt eftersom jag däckade i min säng, (fattar inte hur jag lyckades med tanke på att alla som sjöng singstar inte var så där jättebra, fast jag ska nog inte säga så mycket själv ffs XD )
Har varit i kyrkan idag, en väldigt seg gudstjänst som tog typ en timma och tjugo minuter :S herregud^ (<-- haha, smått roligt, i detta sammanhanget) 
Snart kommer angelica, lina och matilda <3 vi ska göra på vårat idrottspass, hoppas det blir mycket gjort ändå, vi har ju lite småbråttom XD>  

:)

Snälla ge mig mod att säga hej.
Ge mig mod, för jag älskar dig.
Jag vet vem som gjort den :P

Hej, erkänn stark inledning? XD haha^, men jag tycker att hon har gjort den bra :D Idag har jag vart i skolan, och det är nog banne mig rekord, det är mycket snö ute och jag har inte blivit mulad någon gång under hela dagen! Erkänn tufft? Och ja, för att vara mig är det en bedrift XD Förvånande nog hade jag inte roligt på idrott&hälsa idag, vet inte varför riktigt, men ingenting var roligt :S
Nu sitter jag hos lina den snygga (a) och vi ska snart äta :P ha det gött^ 

DAGENS TOPPEN: Lina<3
DAGENS BOTTEN: Kushtrim höll sig undan så jag hann inte mula honom :S


RSS 2.0