hemmaaaa..... :*

jag är nu på svensk mark igen, härligt! har haft det hur bra som helst, men orkar inte skriva nu...
håller typ på att dö av värmeslag! :S ska nog ta och dricka ett friskt glas svenskt  vatten, danskt vatten = usch!!


Skicka bilder från Dana Cup, geeeeks!

hm...en fundering,

bör man känna sig stolt när man hjälper någon, fastän man hjälper den att bryta mot lagen?

Haha, detta låter allvarligt, men jag hjälper bara annie fixa så att hon kan ladda ner..men den här tanken dök upp i huvudet ändå, haha!


/jenny

TIDsfördriv.

104 dagar kvar till jag fyller 15

159 dagar kvar till julafton

1 dag kvar till Dana Cup

124 dagar till Harry Potter och halvblodsprinsen har biopremiär

110 dagar kvar till nästa fredag den trettonde

31 dagar kvar till skolan börjar
 
2 sekunder till andrea kommer in i mitt rum

1 minut sen klockan var 12:12

55 dagar till jag ska döma min första fotbollsmatch

10 sekunder kvar till jag kommer publicera det här

imorgon bär det av!

som sagt, imorgon åker jag till danmark! Ska dit med fotbollslaget, ska spela Dana Cup, en av nordens största cuper eller något sånt, ska bli väldigt roligt!
     Har precis packat klart, med en proppfull väska + kudde, täcke etc. utanför känner jag mig väldigt trygg faktiskt, haha! Synd att väskan är så tung bara... 
     Vi ska sova på en skola vid något ställe som börjar på "T" tror jag, sen kommer vi nog åka buss och så till matcherna ;) vi är garanterade minst fyra matcher, vad vi vet hittills ska vi möta norskar och danskar tror jag, nordiska lag var det iaf. Jag som ville möta brassar och australiensare! Haha ;) ha det gött här hemma!

/jenny

har bloggen krånglat för er också?

det senaste dygnet har jag kunnat logga in på publishme, men sen har jag inte kunnat skriva något inlägg! Högst irriterande, har det varit så för er med? sjukt irriterande!
     nej, nu bör jag fixa några andra inlägg, för imorgon åker jag till danmark och är utan dator i sex dagar :P

ett ord: pinsamt.

Kan någon berätta för mig hur man laddar upp ett klipp från t.ex. youtube på bloggen?

Iaf , kollade precis på "Will Smith - Miami". Har aldrig hört den låten innan, och jag har allvarligt talat inte missat något! Den känns bara flummig och överspelad, rap blandat med samba och man vill nästan spy när man kollar på hans klämkäcka moves, pinsamt, är det enda jag tänker på. Pinsamt.


http://www.youtube.com/watch?v=yDp5IP76PeY

så typiskt.

vill ni veta en otroligt irriterande sak? jag har äntligen fått ner en hel säsong av one tree hill, och när jag ska sätta igång första avsnittet så är det ingen bild!! Fatta vad irriterande! Det är ljud, men ingen bild. Grattis jenny, grattis. Min lyckodag? Noway!


Hej rota!

Trevligt att du kikar in här ;) ha det bra, pusshej!

very nice fågelbajs.

(jag har sagt det innan och jag säger det igen - jag är kass på rubriker)

Jag är också kass på att inleda inlägg, men detta blev väl en hyfsad start så vi kör på! haha. För inte så länge sen kom jag hem från redslared, jag och några till har varit och grillat vid älesjön, trevligttrevligt. Tyvärr lyckades vi inte få eld först, men emanuel "hjälpte" oss, det gick faktiskt fullt så bra utan hans hjälp, egentligen! Menmen...
     Med elden igång agerade jag grillmästare och fixade maten som folket hade med sig, och efter maten var det väl ändå dags för ett dopp i plurret? Det tyckte i alla fall några utav oss så vi hoppade riktigt skönt, fast jag måste erkänna att det var kallt i början...
     Det började bli kallt, och särskilt när man var blöt och satt i bara bikini och handduk, så vi värmde oss vid elden (som brann så vackert...) och grillade maschmallows, hur det nu stavas, vilket onödigt ord egentligen? 
     Det började bli dags att dra sig, myggen kom ju nu också. Så vi bestämde oss att åka hem till lina, och eftersom vi bara var två som hade moppe, fick några cykla, jag var en av dom eftersom jag liftat på vägen dit, haha! 
    
Det var det, nu har jag åkt med fia på hennes moppe hem (eftersom jag fyller år 30 oktober är det ett bra tag kvar tills jag får ha moppe....) och sitter här vid min käre vän Gösta. NEj, jag har inget riktigt bra namn till datorn, men gösta kändes bra på något vis, det kom väldigt spontant. Och nu när jag har kollat klart på säsong et av prison break och inte hr säsong två har jag inget att göra för tillfället... pusshej,

/jenny som hoppas att hon får låna säsong två av någon, har du den lina? :)

hello geeks,

hej vänner ;)
har varit i fbg mån - ons, helt okej. men orkar inte berätta nu, ska kolla på prison breaaak! :D

förresten ska jag fixa iordning min blogg mer, men jag tar nog det en annan gång. puss på er,

 /jenny

tjo bre, haha.

hej kära vänner/läsare!
Kommer inte ihåg när jag skrev senast, söndags tror jag det var? Berättar lite om min söndag tillsammans med matilda iaf ;)

Halv tre hoppade jag upp på cykeln och trampade iväg till matilda, otur som jag hade började det regna såklart - bra start eller vad? Väl framme hade det slutat regna och jag och matilda gav oss iväg på en cykeltur.
     Vi hamnade , inte helt oplanerat, i stallet där angelica jobbar för tillfället, pratade med henne ett tag, trevligt!
Hemma hos mbakde vi matilda igen bakade vi rulltårta och packade ner den, några muffins och lite saft i en väska tillsammans med badkläder och handduk och cyklade till sexdrega. Där hade vi en liten picknik vid sjön, mums. Inte det bästa vädret, men man kan väl inte med att vara vid en sjö utan att bada? 
     På vägen hem kikade vi in hos mormor, hon bor mellan svenljunga och sexdrega, perfekt eftersom matilda behövde gå på toa med! haha. 
     VAd kan klockan ha varit? Halv nio? äsch jag vet inte, men vi började i alla fall bli hungriga, tur som vi hade sa angelica att hon skulle bjuda oss på kvällsmat om vi kom dit. Det blev nudlar, yummie :]
     Sen ringde fredrik och nicke och prata lite, nice. Haha, sen ringde de igen typ en minut efter vi lagt på :p
På vägen från angelica följde angelica oss en bit och tog med sig kjelle, stallets hund. PÅ vägen mötte vi lina (inte helt oplanerat det heller..), pratade lite med henne och så. 
     Sen sov jag och matilda i deras husvagn, som för tillfället står på deras garageuppfart. Vi pratade ännu mer med fredrik och nicke, tror att de ringde mig typ åtta ggr på tre timmar xD haha!

/jenny

god morgon solstrålar!

God morgon mina små solstrålar! Hur har ni det bland alla moln? JAg skulle uppskatta om man kunde se en bit av den  vackra blå himlen, men inte då...

Jaja, jag har precis kollat på ett avsnitt av prison break, spääännande! Fick sitta och äta frukost helt ensam idag, tyck synd om mig. Mamma jobbar, andrea asover över hos hanna och pappa sover fortfarande, han har jobbat natt. Men jag ska inte klaga, hähähä.

Vid typ 2-3 ska jag till busungen matilda a, trevligttrevligt! får se vad vi hittar på idag? NEj, nu ska jag gå! Kanske blir ett avsnitt PB till? puss på er

19/5 2007

vet ni vad det är för speciellt datum? min blogg kom till världen då! haha, 
     det betyder att om en vecka är den 1 år och 2 månader, har du tänkt på det? fy på mig som missade min bloggs födelsedag, men men..bättre sent än aldrig: happy birthday.

förlåt lina, haha

lina anmärkte att jag glömt en viktigt detalj i mitt förra inlägg, hihi. Som hon sa:
"du glömde skriva att wenthworth miller är den snyggaste person som går i ett par skor på denna jord."


linaaa <3

hej kära vänner ;)
de senaste...*räknar på fingrarna*.. 30 timmarna, har varit jättebra! hihi. Jag och lina norén vandrade runt på marknaden någon timme igår, inte mycket att ha, men lite godis piggar ju alltid upp! eller vad säger ni?
     Vi bunkrade i alla fall upp till våran filmkväll med mariannelunds "marknadsgodis", mums! Efter marknaden var jag hemma en stund, packade lite och så, sen stack jag till linas place, haha.
     Vi tog en promenad, sen käkade vi, eller om det var omvänd ordning, sen satte vi oss i linas rum och sen började vi kolla på film ;)
     Det blev en salig blandning; fight club (med b.la. brad pitt), en prinsessas dagbok 1, linas kvällsbok och ett avsnitt av prison break.
     Fight club var riktigt obehaglig! usch, det var inte en skräckfilm eller så, men den var bara creepy, om ni förstår. MAn hade liksom känslan av att man ville spy, hela tiden! Hm...jag har fortfarande inte bestämt mig om jag tycker den är bra eller dålig? 
     Idag var vi ganska sena upp, men när vi käkat frukost och så kollade vi på några avsnitt av priosn break till, gash så spännande! Jag har inte riktigt följt den serien med någon vidare ordning, men nu har jag iaf lånat säsong 1 av lina :)

puss på lina, och alla er andra!


grattis sis <3

ha den äran idag, ha den äran idag..!

nu kom ett minne flashande bra sådär, haha. det är klarblå himmel och varmt, på en väldigt stor scen står en blond flicka med solglasögon barfota, hon heter amanda jenssen och får hela publiken att sjunga "ha den äran", för hennes gittarist - mäktigt.

förlåt för det där! i alla fall, idag fyller andrea år! grattis :) hon fick två par örhängen av mig, jag tycker de var coola iaf ;) så fick hon lite annat, bl.a. guitar hero aerosmith - kul! haha.
vi firade henne ihop med våran kusin alex, han har nyss fylt 14. by the way fyllde andrea 13, haha! det var väldigt kul, jag och aex hade våran lilla fajt, det börja med att han gav mig en örfil (på skoj), sen knuffade han ner mig i hans soffa med rumpan/höften, jag svarade på attacken genom att starta kuddkrig och sen slogs vi på alla möjliga vis! haha. bl.a. bar han mig i famnen och dumpade mig i en fåtölj, sen mulade han mig emd en kudde, hm....
vi hde också ett litet spa, de har nämligen en såndär..vad heter det...inte badtunna, men sånt badkar man har ute! skönt :D

måste kila, ska sova nu! puss och kram

ynkligt är vad det är,

usch, det är så fegt och fult och löjligt, jag vet inte vad jag ska kalla det. Men hur fånigt är det inte när man gång på gång kommenterar toppbloggarnas inlägg med  "åååh! din blogg är så fantastisk! och vilken design! jag älskar den, läser den varje dag!"?
     Jag menar, read between the lines! det enda de är ute efter är att bloggaren ska länka till deras blogg och samtidigt skriva hur snälla och bra de är, eller att toppbloggarna ska kommentera tillbaka så att de sen kan skryta på sin lilla blogg om att blondinbella , tobias eller någon annan storbloggare läser deras blogg. Men men, om man lever på bekräftelser och popularitet, så får man skylla sig själv.
     Jag tycker iaf att det är patetiskt! Visst är det alltid roligt med kommentarer, men hur kul tycker man det är som bloggare att få samma kommentar av samma person hela tiden? Man kan ju räkna ut med armbågen att det inte ligger så mycket i vad den säger.

Puss på er,

sol, tack!

oh kära sol, vart är du? du lyser endast med din frånvaro!
Kanske inte ska klaga, med tanke på toppenvädret tors-lör/sön, men jag saknar solen ändå.

Idag har jag vart med min käraste vän fia, och vad har vi gjort? Öhm....typ ingenting! Jo just det, vi sminkade min kära lilla syster (som by the way fyller 13 imorgon), och snyggt blev det verkligen inte! haha. men det var ju inte meningen heller!

Imorgon ska jag....
- fira sis
- duscha
- städa




dagens fråga: hur kan man ladda ner i 200kB/s när det inte är någon som seedar?


vem är du, anonym?

till "anonym", som kommenterat förra inlägget;

Jag laddar INTE ner OTH för att CMM är så snygg, fast jag förnekar inte att han är det, men jag gör det för att jag gillar serien ;) men tack för kommentaren! haha.


laddar ni ner olagligt?

har nu fått ordning på vuze, eller azureus, kalla det vad ni vill. Jag är i varje fall inte nöjd, ska försöka fixa utorrent, eller något. haha. funderar på om jag ska fixa det nu, och sumpa mina fina nedladdningar (one tree hill säsong 1, james morrison 4cd), eller vänta tills de är klara? stora problem jag har va?

men men, ska gå nu! by the way ska jag kanske va med matilda idag, skojskoj !

; filmtajm!

hejsvejs!
Kollade nyss på morden i midsomer, detta avsnittet var bra, faktiskt! Den serien blir bara sämre och sämre, men detta programmet gillade jag, trots allt....

Klockan 15:20 rullade buss 360 in på stationen i svenljunga, och jag och fia hoppade på och drog in till borås. Väl där tog vi först ut some money, sen gick vi och kollade lite i affärer, blev inte mycket till shopping, födelsedagspresent till syster som fyller år på torsdag, men jag säger inte vad eftersom det finns risk att hon läser, haha.
Sen delade vi på en flottig, men ändå hyfsat god pizza på någon resturang jag aldrig varit på förr, menmen, det var väl helt okej.
Klockan fem kom lina in till stan och mötte upp oss vid bion där vi precis köpt biljetter till "Narnia - Prins Caspian", och så stod vi och prata en stund. Sen sa lina att hon ville ha Caffe Latte, så vi gick till Wayne's coffee och satt där ett tag. Till min stora förvåning tyckte jag att det var riktigt gott, när jag smakade på linas, fia grimaserade mest och sa att det var bland det äckligaste hon smakat!
På väg in till bion mötte vi de två snyggingarna matilda juterot och andrea bredberg, tjingelinga lite på dem och gick sen vidare. Hihi. Inne på biografen var det så varmt, så vi gick ut igen, såklart började det regna så vi ställde oss under ett tak och väntade på angelica v som var inne stan och sa att hon skulle komma och träffa mig, så sen pratade vi med henne.
Sen var vi tvugna att rusa in igen, tio minuter kvar tills filmen började och lina skulle ha popcorn! Men vi hann, som tur var!
 I slutet var det lite sorgligt, så självklart började jag lipa, när lina såg det började hon skratta, och då började jag skratta, såklart upptäckte fia det också och började skratta men när hon såg att jag grät började hon också gråta, haha. Så lina satt omringad av två personer som grät och flabba samtidigt, medan hon själv höll på att storkna av skratt! Som tur var lyckades vi hålla oss från att skratta högt!



Hopp, här har vi då allas snygging, Ben aKa Prins Caspian.
Lina och fia var nog mer imponerade av honom än jag, men visst är han snygg?

; cykeltur

Hej på er små vänner ;) medan ni sömntutor har legat och sovit eller suttit och käkat frukost, har jag cyklat två mil, imponerande va?
Jag och fia har sovit hos lina i frölunda, vi skulle fiskat igrå men eftersom lina *host* fegade ur eftersom det regnade, blev det inget med det...
Well well, efter sommarlovsmorgon och lite fördrivande av tiden började jag och fia våran cykeltur hemåt - 55 minuter inkl. äpple/vattenpaus, duktigt va?

Nu måste jag gå, ska äta och sen tar jag, fia och lina pettersson bussen in till stan. Ska käka och kolla på narnia där, jag vjuder på filmen eftersom de fyltt år ;) haha.


; hej igen .

en liten sak om bilden på mina ansiktsprodukter i förra inlägget, visste ni att svnljunga har ett spa? det är där jag har köpt dem, på ebbarps spa. det är typ ingen som vet att det finns! haha, var bara tvungen att säga det ;)
produkterna är förresten av märket Babor, fast foundationen är från HH mineral cosmetics.

Ha det bra!

hejsvejs :)

Finns det något som är skönare än att ta hand om sin kropp? Jag är tveksam till det!
Tänk er det här;
du är jättetrött efter en jobbig dag och känner dig inte alls i form, du hoppar in i duschen och har tänkt ta en snabbdusch, men kommer på att du inte alls har bråttom. Så istället klenar du in benen i rak-kräm (ni vet såndär som man tar på typ 5 minuter innan man går in i duschen, sen skrubbar man bort den med en tvättsvamp i duschen och då följer håren med?), väntar en stund, går in i duschen och vrider på vattnet på högsta värme. När du skrubbat klart tar du shampoo och sen inpackning. Stänger av duschen och sveper in håret i en handuk och börjar lägga en ansiktsmask, härligt. Efter 10 minuter är det dags för ansiktspeeling, och efter det tvättar du bort med en ansiktsrengöring. In i duschen igen och dags för en skön kroppspeeling, när den är borta borstar du håret med inpackningen i och sen sköljer du ur den med kallt vatten - okej, du får ta varmt vatten, men jag tycker det är skönare med kallt... Klart tänker du, men finalen är kvar, att smörja in hela sig med en lyxig ansiktskräm och en skön kroppslotion.....



de här produkterna gillar jag ;)

sis, <3

 

har fotat lite i falkenberg, det är min kära syster som är modell ;) haha.

peace and love -08




 

lite bilder från peace and love, som utlovat ;)

; falkenberg

hejsan :] har varit i falkenberg sen i torsdags, därav anledningen till att jag inte har bloggat. Men men, var där med släkten, väldigt trevligt faktiskt.
Vi i våran familj bodde i våran uppställda husvagn på hansagård, hannas familj och markus i deras husvagn i olofsbo, och familjen rydén i sina stugor... HAha, de har två stugor för tillfället, de har köpt en ny och inte fått sålt den andra, och nicke bor själv i den ena och resten av familjen i den andra...
Men men, på torsdagen cyklade jag in till fbg på gamla hederliga gurra (min fantastiska cykel, måste ladda upp bild på den...), och där mötte jag han och nicke aKa stevert, haha -.-
Vi drog runt lite där, köpte glass och gick i affärer, jag och hanna åkte därifrån tomhänta medan nicke stolt bar på en kasse med nya kallingar....
Sen vann jag i minigolf :D
I fredags var vi och kollade på stefan och krister på vallarna, det var roligt fast slutet var dåligt. Vi var hos nicke sen, och eftersom vi hade ganska långt att cykla hem och det va sent sov jag och andrea över hos nicke i hans stuga ;)
Igår hände inte så mycket, mamma och pappa var inte hemma på kvällen så jag och andrea var ensamma i husvagnen, vi kollade på film och sen ringde fredrik så jag pratade med honom ett tag :)
Idag har jag vart med fia, vi var ute och gick med grannens hundar i 1.5 timme, duktigt va? Och visst är det fina hundnamn, mozart och ninja, hihi.


; dagen idag, och dagarna tills på söndag,

Förresten upptäckte jag att jag inte börjat med men i typ varje mening förra inlägget, men det kändes så då, jaja.

Idag har jag varit ganska duktig faktiskt, packat, städat, startat tvätt, hängt tvätt, sorterat tvätt, hängt tvätt igen, sorterat tvätt igen.... Haha , roligt man kan ha va?
Jag och min kära syster har haft vattenkrig också , vi utmanade fia och bella, men de kunde inte :S men jag och andrea hade kul i alla fall ;D vi blev vääääldigt blöta, iskallt vatten också! Men det var bara skönt, det har varit så varmt idag, och jag har legat och solat i en timme, man får passa på när solen är framme!

Jag har faktiskt designat en blogg idag, jag vet inte hur de fick tag på min msn, och jag har ingen aning om vilka de är, men jag har i varje fall designat My secret fashions blogg, ett nytillskott i bloggfamiljen ;) Jag är inte så bra på designer, men det är kul att få träna och de blev nöjda ;)

Imorgon drar jag till fbg, skriver när jag kommer hem på söndag, eller på måndag tror jag :P
puss på er.


; vad tycks?

jahapp, då hade man ny design, vad tycks? själv är jag inte riktigt nöjd.
Nej, den här designen är varken färdig eller snygg, men jag orkar bra inte ha kvar de här gamla tråkiga designerna! Fast om man relaterar till att detta är mitt första försök att göra en egen design, så är jag faktiskt ganska nöjd! Men jag ska försöka göra en fullständig design inom kort.

MEN gud va irriterande, jag började typ varje mening med MEN!

; grattis mormor :)

igår, den 1 juli, fyllde mormor år. Jag och andrea cyklade ut dit, sen kom mamma när hon slutat jobba och hanna och maritha var också där :) vi åt tårta :P vi ska fira mormor den 4 juli, då åker hela släkten ner till fbg och så ska vi se på ngn stefan och krister-grej där, snésprång och solsting, tror jag en heter. Fast mormor vet förstås inte det, hon vet bara att vi ska åka någonstans. Hihi.
Det hände en annan, lite småsjuk, händelse igår. Vår katt saga kom in på altanen med en liten fågel i munnen, men den var inte död, bara skadad. Såklart ville inte vi att hon skulle döda och käka upp den där inne, så vi bar ut både katten och fågeln. Men då vile inte saga ha fågeln längre, så hon gick därifrån. Men fågeln kunde inte flyga, den kunde bara röra på ena vingen, och den rörde sig knappt alls, den bara låg där, så vi visste inte vad vi skulle göra... Jag höll upp den och försökte hjälpa den att flyga, men den hoppade bara ner på marken och la sig där. Då fick våran andra katt, stina, syn på den så då smög hon fram och hoppade på den. Så löstes det problemet, men stina är allt en lyxglidare, ger sig på en halvdöd fågel som någon annan skadat, vilken latmask!

; tälta med fia

hej på er, kära läsare! Haha, igår natt sov jag och fia i tält, i hennes trädgård, jag låg och skrämde upp henne "Tyst! Vänta... Det låter som om någon går utanför!" hon blev ganska så rädd, haha. Minst sagt, men jag tyckte iaf att det var roligt :)
Jag vet inte vad klockan var, men någon gång under natten så vaknade jag av att fia slog till mig, "Jenny! Saga går på tältet!", då hade en av våra kära katter hittat oss och börjat klättra upp på tältet. Hm, lyckat. Och vet ni hur hon kom upp? Först ställde hon sig på mitt huvud, för jag låg precis vid kanten, så tältet buktade ut lite där, så där ställde hon sig. Sen hoppade hon upp till toppen, och där planerade hon nog att lägga sig, för hon började typ bädda där uppe, haha. Men fia fick nere genom att slå på insidan...
Sen på morgonen hörde jag ett konstigt ljud, då hade n skata kommit in i, vad ska man kalla det, typ förtältet till tältet, eller vad man ska kalla det! Puss på er

RSS 2.0