designen

Nu ska här bli snyggt! Jag har nu börjat sätta mig in i det här med hur man gör iordning desigen, för typ femtielfte gången, men nu ska det bli klart! Jag har med hjälp av annie försökt bestämma mig för vad jag ska ha för mönster på bakgrunden, men det är inte så lätt. Det får ju inte synas några kanter, det måste ju bli en bra mönsteranpassning.. Har provat jättemånga, stenarna funkar inte, inte kaffebönorna, inte kedjorna, inte de vita grejorna.... Nu blev det, rosa! JAg gillar knappt rosa, eller jo ibland, menmen. Själv tycker jag att annies design blev väldigt snygg! Ska sova nu, får ta hand om designen imorgon, eller senare idag blir det ju nu.. haha, tur att designhjälp.blogg.se finns :) puss på er.


falkenberg :>

har varit i falkenberg igår tills idag, var sådär kul. Fotade i varje fall ganska mycket, med andrea som modell. Jag är inte så bra på det, men jag övar ;) Kommer lägga upp bilder här snart, måste bara redigera lite och så! haha.
På tal om inget spelade vi minigolf i fbg, 18 hål, jag fick typ 60 slag förra gången - vilket iofs var en dålig runda, men denna gången fick jag 40! Blev lite halvstolt, faktiskt, och dessutom tabbade jag mig rejält på en av de lättaste banorna, fick sju spik (hole-in-one), men när jag skulle skriva upp mig på den där resultatlistan över "bäst resultat", så var man tvungen att ha under 40! och jag hade exakt 40 :s Pappa fick iaf skriva upp sig, så han fick ett VIP-kort, det vill jag med ha -.- haha. puss på er.

peace & love 2008

har som sagt varit på festival i borlänge ;D tänkte berätta lite, haha. bilder kommer nog senare

måndag: jag och hanna åkte ner till törestorp, tror jag det hette, det ligger iaf i småland, där markus bor. sov över där.

tisdag: jag, hanna och markus åkte upp till borlänge, en ganska rolig resa faktiskt! haha, mycket skratt, kan jag lova. menmen, detta är kanske inte så intressant?

onsdag: va på festivalen, eller det var sista temadagen, artisterna började spela på torsdagen, det är där jag har mest att berätta, så hoppar dit direkt ;)

torsdag: FESTIVAL! det var lite coolt faktiskt, för festivalen låg mitt i stan, på asfalt! Fanns massor av typ matstånd, och typ "reklamstånd", om ni fattar? med tävlingar och sånt ;) och det fanns nio stycken scener, ganska mycket faktiskt! artisterna började inte spela förrän klockan fyra på eftermiddagen, så det var slut ganska sent - vilket betöd att solen gick upp när vi åkte hem, lite konstigt xD
det var väldigt roligt att kolla på alla människor, jag fattar inte att en del inte skäms över hur de ser ut, och hur en del klarar av sig själva. Shit va jobbiga människor det fanns där! men det var roligt ;)

(x) jason mraz - i love him! det var typ största anledningen att jag ville dit, han är så otroligt bra! JAg fattar inte hur BT kunde såga honom så, flera tusen personer (eller något...) sjöng med i nästan alla låtar, och när han spelade "i'm yours" var det nog ingen som vaar tyst! Vi stod nästan längst fram, vilket betyder att jag hade stora andningssvårigeter, pust! För att stå så långt framme var vi på plats vid scenen cirka en timme innan han började spela, då han i även se slutet på amanda jenssen.
(x) amanda jenssen - jag kan inte påstå att jag gillar hennes låtar och så direkt, allt låter likadant, känns det som menmen. Hon var otrolig på det här med att prata mellan låtarna, och hon hade bra scennärvaro, eller vad man kallar det, kan det vara eftersom hon faktiskt var bafota? Hon fick dessutom hela publiken att sjunga "ha den äran".
(x) miss li - om man kunde koppla bort att hon hade en stor rosa klänning med stora kjolar till brunt hår med rött ilägg, vilket gjorde att hon liknade en gris, och istället lyssna på musiken var det riktigt bra! tyvärr låter de flesta av hennes låtar likadant, också.
(x) markus krunegård - inget för mig, och vi konstaterade att hans frisyr var en blandning av adams i eva&adam när de gick i typ fyran, och magnus carlssons för några år sedan - usch!
(x) the hives - de är så himla coola! sångaren (kommer inte ihåg vad han heter..) var överallt! Klättrade upp på scenens bjälkar som stödde upp "väggarna", satt på högtalarna, hoppade, studsade, låg ner... jag tror nu förstår. De var i varje fall väldigt häftiga, och jag älskar verkligen låten "main offender"!
(x) manu chao - en del kallar honom tydligen för gud, om ni ville veta. Han var verkligen energisk! Jag vet inte vad jag ska kalla hans musikstil, men typ något-reggae-soul-liknande, och alla stod och dansade, det gick verkligen inte att stå still!
(x) mando diao - jag gillar verkligen det bandet, de är så himla coola! måste verkligen lyssna mer på dom ;)
(x) sahara hotnights - allt låter likadant här också, lite skrikigt och så, men de är ganska häftiga, det är ju inte jätteofta tjejband slår igenom "/
(x) petter - han var först ut på hela festivalen så alla skulle ju se honom, han drog dessutom igång lite tidigare så folk kom spingande från alla håll eftersom de inte väntat sig att han skulle börja redan. Jag höll på och bli nersprngen flera gånger, det va ju likså några hunra människor som sprang förbi! Hela borlänge skakade!

Har säkert glömt någon nu, men det va iaf några jag såg ;) och de va inte så dåliga som mina rescensioner låter, men av någon anledning är det lättare att ´kommentera negativt, varför?! bilder kommer nog senare, imorgon eller något! Älska peace and love :D

Uppdatering:
(x) in flames - lätt häftigaste showen! Eld och explosioner vare här ja! och inte nog med det, deras musik är riktigt, rikg´tigt bra med! Jag älsakr dom ;D


i'm back

hemma från borlänge nu, ÄLSKA PEACE & LOVE ;D haha. jag har haft helt underbart roligt, är väldigt trött just nu, bloggar om det imorgon, eller något!

hey ho! let's go!

Snart börjar resan, haha ;) Hanna kommer om en timme, och när vi ätit sticker vi till Markus, kommer inte ihåg vad stället han bor på heter, men iaf ;)  Sen sover vi där och imorgon åker vi upp till Bolänge för att gå på peace and love på torsdag ;D läääängtar! men nu ska jag dubbelkolla att jag packat allt, oxox


23 juni ;)

va är det för en dag? va är det för en dag? jo det är ingen vanlig dag för det är fias och andreas födelsedag, hurra hurra hurra!

idag fyller alltså min kära bästis fia år, och så andrea bredberg, också! Ska ge fia en fin liten present senare idag, när det passar. Jag vill också vara femton, men suck... jag fyller år om fyra månader och sju dagar, om jag räknade rätt ;) då får man ju ta moppekortet, vill ha det, men vet inte om jag ska än, men som sagt, harlång tid kvar att fundera!


ha en bra dag, andrea och fia <3

Jason Mraz feat. Colbie Caillat - Lucky

L ä t t - b ä s t a - l å t e n - j u s t - n u !

Jason: Do you hear me,
              I'm talking to you
              Across the water across the deep blue ocean            <---fet text = bästa delen på hela låten (a)
              Under the open sky, oh my, baby I'm trying
Colbie: Boy I hear you in my dreams
              I feel your whisper across the sea
              I keep you with me in my heart
              You make it easier when life gets hard


Båda:    I'm lucky I'm in love with my best friend
               Lucky to have been where I have been
               Lucky to be coming home again 
              Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh

Båda:   They don't know how long it takes 
              Waiting for a love like this 
              Every time we say goodbye
              I wish we had one more kiss
              I'll wait for you I promise you, I will

Båda:   Lucky I'm in love with my best friend 
              Lucky to have been where I have been
              Lucky to be coming home again
              Lucky we're in love every way 
              Lucky to have stayed where we have stayed
              Lucky to be coming home someday

Jason: And so I'm sailing through the sea
             To an island where we'll meet
             You'll hear the music fill the air 
              I'll put a flower in your hair
Colbie: though the breezes through trees
              Move so pretty you're all I see
              As the world keeps spinning round
              You hold me right here right now

Båda:    I'm lucky I'm in love with my best friend 
              Lucky to have been where I have been 
              Lucky to be coming home again
              I'm lucky we're in love every way
              Lucky to have stayed where we have stayed
              Lucky to be coming home someday

Ooohh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh
Ooooh ooooh oooh oooh ooh ooh ooh ooh 




äntligen!

mitt lilla schema för närmast dagarna:

- imorgon, måndag: packa, på eftermiddagen/kvällen åker jag och hanna hem till markus och sover över där
- tisdag: jag, hanna och markus åker till borlänge, och letar upp stället vi ska bo på, haha.
- onsdag: är i borlänge
- torsdag: peace and love-festivalen!
- fredag: jag tar tåget hem

matilda x2 <3

haft en väldigt lyckad dag idag! Jag och matilda andersson skulle va och då frågade matilda juterot om hon fick haka på, så självklart fick hon det ;) ju fler kockar desto sämre soppa? nejnej!
när matilda a kom vid två satt vi typ bara och pratade, sen mötte vi matilda j på stationen är hon kom från *host* storstan hillared.
vi spelade singstar och buzz, sen var vi tvugna att röra lite på oss så vi tog en cykeltur, eller, matilda a satt mest på pakethållaren, haha. Vi tog en liten sväng, men kände inte för att åka hem riktigt än, så vi cyklade lite till.
Jag och juterot tyckte att vi skulle cykla hem till andersson, så då blev det så, sen kune vi lika gärna stanna där. Juterots buss hem skulle vara på stationen 21:00 så då följde jag och andersson henne dit, sen lämnade vi cyklarna hos mig, och sen följde jag andersson nästan ända hem, haha. Väldigt mycket fram och tillbaka!
m.a. från sig till mig - till stationen - jag, m.a och m.j. hem till mig - cykeltur - till m.a - till stationen - till mig - halvvägs till m.a - hem.
Men kul va det, det får vi göra om tjejer ;) vi kände oss lite smått lustiga, när vi gick till stationen. Alla nästan exakt likadant sminkade, med brunguldiga toner på ögonskugga, svart eyeliner och dessutom rött läppstift! haha, inte jättesnyggt med läppstift....

oxox, jenny

jag är kass på rubriker.

muffinsen är klara och jag väntar på matilda, så gör denna sålänge ;)

jag har:
egen dator [x]
egen tv [ ]
en mobil [x]
en mp3 [x]
en iPod [ ]
bilddagboken [x]
facebook [ ]
dagbok [x]
blogg [x]
lunarstorm [x]
- jag har, men använder inte.
kramkalas [/] - jag har, men använder inte, vet inte ens vad jag heter xD
dvd [x] - det är väl hela familjens, men jag har fått den från jultidningar
playstation 1 [ ]
playstation 2 [x] -
 ihop med syster
playstation 3 [ ]
wii [ ]
xbox [ ]
xbox 360 [ ]
en bästa vän [x]
en kokbok [x]
en soffa [x]
en fåtölj [ ]
en idol [/]
- typ,
en fotboll [x]

tot: 14/25

detta va tråkigt :S


midsommarhelgen ;)

jag trodde faktiskt inte att jag skulle ha så roligt på midsommarafton, men det blev ganska bra ändå, faktiskt! Dagen spenderades tillsammans med familjen Holmberg, först cyklade vi till Hofsnäs och så var vi hos dem på kvällen.
Jag var inte direkt jättepigg på att cykla nästan två mil, dessutom verkade det bli regn, men vi cyklade iväg ändå, ett sällskap på sju personer. Andrea och Erika cyklade lite saktare och vi upptäckte efter ettt tag att de hamnade efter, vi stannade och väntade in dem och där kom de, jämsides. På något sätt hakade de fast sina styren i varandra, av misstag, och andrea tippade rätt ut i vägen! Det kom bilar från båda håll, men som tur var hann de stanna... Puh! Det var riktigt läskigt att se henne trilla, usch :s men hon klarade sig fint med ett skrapsår..
Framme i hofsnäs - väldigt mycket folk! Det var ju midsommarfirande där, men jag trodde ändå inte att det skulle vara så packat! Gjorde inte så mycke där, jag pratade lite med fredrik, annars fikade vi bara, haha. Sen bar det av hemåt, cyklacyklacykla...
Som sagt var vi hos erika och dom på kvällen, gjorde inte så mycket, där heller^. Spelade gutar hero och lite andra spel, sen cyklade vi hem vid typ...eller, jag vet inte va klockan va ;)
Verkade faktiskt inte vara jättemånga som var nöjda med sin midsommarafton, fick en hel del besvikan sms..
Igår när jag ätit frukost kröp jag upp i sängen med min laptop och tänkte "vilken slappdag jag ska ha idag," men nej nej, det visade sig att mamma planerat att jag skulle följa med till Ringestena och städa, menmen, så fick det bli. Min moster maritha och hennes man (säger man ingift morbror om honom då?) lennart ar också där, och sen kom mina kusiner niklas och emilia dit med sin mamma, min moster. Så helt urtråkigt var det inte ;)
Resten av dagen spenderades i stort sett med laptopen i knät, haha, men gjorde faktiskt lite annat också ;)
Ska gå och ta ut mina muffins i ugnen nu, och snart kommer matilda! :)

oxox jenny


SKARAAAA ;D

Har haft det jättebra i skara, väldigt mysigt hos bella och så :] och på skara sommarland, där kan man ju knappt annat än att ha roligt? Dessutom va det typ inget folk, på två dagar stod vi i kö kanske, fyra, fem gånger..? Väldigt soft ;D haha^ orkar inte skriva mer nu, hejsvejs!

uppdatering: jag skrev detta inlägget igår, och smart som jag är glömmer jag publicera! gattis jenny, grattis...

;)

Hej! Hade en mycket bra dag igår :) På förmiddagen klippte jag gräset , det låter inte så roligt och jag trodde det skulle vara öken, men på radion pågick programmet "Äntligen helg med Breitholtz och Berg". Och ja, det var Daniel Breitholtz och Carina Berg :) De va faktiskt jätteroliga, haha. Men det såg nog lite lustigt ut när jag gick där med mammas för stora rosaröda foppatofflor och ett par gigantiska hörlurar på mig, samtidigt som jag gick och skrattade för mig själv. Hm, udda? Svar: ja.
Sen va jag med mina mycket roliga vänner fia och lina, skojskoj :) Han även med att besöka min kära lilla mormor medan fia och lina va hos fia och åt. Sen va jag med mina vänner igen, vi sjöng bl.a. singstar ;) Sen kollade vi (såklart) på sverigematchen, skit att de inte vann! Fias föräldrar kom också ner så vi satt åtta pers. på våran altan med sverigetröjor och sverigehattar, och vrålade när sverige gjorde mål, och buade när spanien gjorde mål. Undrar hur det såg ut utifrån?
Tack vare min finfina idé grillade vi hos oss sen, och jag, fia, lina och andrea (min syster) hoppade studsmatta, fortfarande iförda våran sverigeutstyrsel, vilket inkluderar en hög blågul hatt! När knotten kom flydde vi in för att sjunga singstar, men vi hann dock med en liten fotbollsmatch utan mål på vägen in... Okej, jag kan säga att vi "sjöng" singstar hela tiden, jag vrålade ganska mycket, och min och fias rockigare/skrikigare version av "It's not unusual" ägde ;)
När vi tröttnat på singstar (tro mig, det går), spelade vi "med vilda gester", ett spel som går ut på att förklara ord med charader. Ohja, det var vilda gester! Haha, ni skulle sett mig härma en råtta, ;P eller nej, det vill ni nog inte. Och lina gjorde charader till ordet "hovtåg", men såklart läste hon fel, det stod hovtåNg! HAha, mycket skratt :)

By the way, imorgon åker jag fia och lina till skara, ska till skara sommarland och så bor vi hos fias syster bella :) Nej, nu måste jag packa ;)





happy day

hey hey! va med fia och lina idag, vi kollade bl.a. på "house of wax", den va äcklig :S men jag orkar inte skriva nu, kanske gör det sen. är väldigt irriterad just nu.

lina norén <3

hejsan svejsan ;) gött med sommarlov! jag brukar ofta inte få så mkt gjort på loven, bara gå och drälla, xD men denna månaden är ganska så fullspäckad! haha ;D jag började i varje fall lovet med att va med lina norén, och fia va med en stund också ;) lina skulle i varje fall kommit klockan elva, men tjugo i tolv ringde jag och väckte henne, haha! tack för en lyckad dag ;D

sommarlov ;D

sommarlov, solen lyser skönt.
sommarlov, gräset är så grönt (gult?!)
himlen blå, vill jag nå, när jag fångas utav vinden,
sommarlov, sköna sommarlov...

Äntligen sommarlov! Så otroligt härligt ;) hoppas bara att det blir mycket sol, bad och skoj, haha! Nu ska jag nog ut och hoppa studsmatta, bra början eller vad? Jag, matilda, carro, emma och linnea sjöng i kyrkan, det gick riktigt bra faktist. Sen i klassrummet fick vi betygen (äääääntligen) och så hade vi klasskampen, 8G vs. 8H, jag vet faktiskt inte vilka som vann, men kul va det i alla fall xD och svempa twistade för oss, mycket gapskratt kan man säga! Oj, mpnga utropstecken i detta inlägget.... Ska och kolla på niorna i sina fina balkläder sen :)



Gaaaah!

     

Hejhej ;) jag hade skrivit ett låååångt inlägg, men det försvann! Skit också "/ Jag tycker i varje fall att Kat (bilden i mitten) är väldigt tuff! Och så tycker jag att det är onödigt när folk piercar/tatuerar sog bara för att alla andra gör det eller för att det är coolt. Det är så löjligt, och en del piercar sig bara för att vara först med att ha en sån piercing, noob. Jaja, det va en kort sammanfattning ;) By the way, imorgon är det skolavslutning, sommarlooooov! ;D

PEACE & LOVE -08

Jag är så glad, för jag är så glad.... I sommar ska jag på festival i Borlänge, tack vare att jag har en så otroligt snäll kusin + hennes snälla kille ;) Och vem kommer då till festivalen? (förutom jag, hanna och markus..?) Jo, Jason Mraz! Fatta att han är så bra ;D Jag ska vara på festivalen en dag, och här är artisterna;

Alice in Videoland
Amanda Jenssen
Andi Almqvist
Anna Järvinen
Cansei De Ser Sexy [BRA]
Entombed
Hardcore Superstar
Hurriganes [FIN]
Hästpojken
In Flames
Jason Mraz [US] <----------------------------------------highlight!
Kaizers Orchestra [NO]
M A Numminen [FIN]
Mando Diao
Manu Chao [FR/ES]
Markus Krunegård 
Melissa Horn
Miss Li
Opeth
Organismen
Petter
Pugh Rogefeldt
Sahara Hotnights
The (International) Noise Conspiracy
The Hives
The Pigeon Detectives [UK]
The Wombats [UK]
Those Dancing Days
Timo Räisänen
Vanity BLVD
Wolf

falkenberg ;)

hej igen, det var några dagr en sist ;) men i helgen har jag inte suttit inne framför en tråkig dator, nej nej! När solen skiner tar man sitt pick och pack med sig ner till falkenberg, det är ju lite trevligt. Vi har uppställd husvagn där, på Hansagråds camping, kom gärna och hälsa på en liten sväng! Vi solade, badade och hade det härligt. Igår spelade jag, syster, caroline och oscar minigolf, sen va vi hos dom på kvällen :) vi var bl.a. på stranden och kastade frisbee/bomerang, men bomerangen försvann bland törnrosbuskar (eller vad det är...), så den lär vi inte få se igen xD sen kollade vi på "den gröna milen", jag har sett den typ tusen ggr men jag älskar den, fastän att den är så sorglig. Och huvudpersonen är så himla gullig, som ett förvuxet barn i en gigantisk kropp; "Jag heter John Coffey, som det man dricker, fast det stavas inte likadant."

sjuk "/

jag hatar att vara sjuk! va sjuk igår och är även sjuk idag, men som tur är har febern sjunkt till 38 grader nu, så lite bättre är det allt ;) det är både tråkigt och jobbigt eftersom det är så varmt ute, men det är väldigt sällan som det är roligt att vara sjuk, men that's life! 
     Jag brukar inte direkt klaga på att missa skolan, men det gör jag faktiskt idag, talangjakten har nämligen varit idag, men jag har i varje fall fått reda på att matilda och hennes "band" kom på delad förstaplats med "rockbandet" (va heter dom egentligen?), så det va ju bra! jag är ju trots allt matilda o. co.s första/största fan! xD
    sitter ute i skuggan under vårat kära kastanjeträd, ganska skönt faktiskt, svalt å gött ;) såklart att en blinning (eller broms) ska komma och bita mig på foten! det gör ont ;P får nog ta och pallra mig in och ta på kylbalsam, för det har man mot sånt va?


NYSTART!

jag öppnar nu min blogg igen, en nystart,precis som blogg.se själva gjort precis ;) hoppas att ni inte hatar mig nu, för jag är medveten om att min blogg är ganska tråkig, men jag bloggar ändå, det är kul! jag kommer antagligen inte att blogga varje dag, särskilt inte under sommarlovet, då ska man vara ute! iofs kan man sitta ute med en bärbar dator men, tja...jag tror ni fattar vinken? ha det gött i sommarvärmen ;) ♥

RSS 2.0