första advent

hm, undrar hur många som skriver om första advent idag? rätt många antagligen!
jaja, jag gillar i alla fall advent.
inte långt kvar till jul, jag har längtat jättelänge faktiskt! började fundera på julklappar för länge sen, har dock inte köpt någa än.... haha!

sitter och lyssnar på - utan tvekan - ett av årets absolut bästa album - Britney Spears' "Circus". Shit alltså! Den är grym! Huvudspåret "Circus" är fantastiskt och likaså låten efter "Out from under" och "Kill the lights", "If U seek Amy", "phonography" och, förstås, "Womanizer"! Den sistnämnda har jag ju snackat om här i bloggen innan eftersom den var den första singeln ;) hihi. wow, alltså! 
det är allt som ofta jag hör mina vänner prata om att de lyssnade på Britney när de var små, vilket jag aldrig gjort. JAG LYSSNAR PÅ HENNE NU! hon är så jävla cool, haha ;) trots at hon ofta framstår som rätt blåst...

snart ska jag ner till julmarknaden med fia, sen in till borås med papi och lämna in min dator (:

love me, hate me
say what you want about me
...
love me hate me
but can't you see what I see

TWILIGHT

alltså, böckerna hör absolut till mina favoritböcker och jag har hyllat dom till skyarna här i bloggen tidigare (har läste dem så fort de kommit ut) och filmen var absolut ingen besvikelse!
jag fattar inte hur en film kan få mig att känna så här. hela filmen igenom satt jag och rös och kunde inte slita blicken från bioduken (och nej, det var inte bara för att edward var så snygg). filmen är helt underbar och jag tänker inte beskriva hur den var här för mina ord  kommer inte vara rättvisa mot filmen. Lina delar i alla fall känslan med mig, sista halvtimmen satt båda med blicken fastnaglad på filmen och, utan att jag tänkte på det, satt jag och flätade in mina fingrar i hennes.
böckerna twilight hör till mina favoriter och filmen twilight hör absolut till mina favoriter.
5/5 jennysar


förlåt

förlåt förlåt förlåt för att jag inte bloggar! men innan var det bara ett klick sen var jag igång och bloggade , nu måste jag starta datorn, låta den ladda klart, gå in på internet ... o.s.v , jag använder helt enkelt inte datorn lika mycket nu när min laptop inte funkar! jag är nog bara lat.

snart ska jag iväg och träna småttingarna i fotboll igen, hähä. var inne i borås med tolv andra tjejer och kollade på Twilight igår, berättar om denna fantastiska film när jag är hemma från träningen igen!

fixa till bloggen!

japp, snart när jag har tid att sitta ner och ta det lugnt ska jag finslipa lite på bloggen, lägga till kategorier och lite sådant smått, ni märker säkert inte någon skillnad överhuvudtaget, höhö. min dator funkar inte :s får använda den stationära :s 

ska till lina snart , vi ska plugga , faktiskt. haha ;) tro't eller ej! :P ska byta om lite först och vänta på att hon ska ringa, haha. hon är nere i byn och köper mobil , hähä.

laddade precis ner det senaste avsnittet av OTH, avsnitt 11, säsong 6. tog sju minuter och åtta sekunder , tihi (A) men det hade nog gått fortare om jag gjort det ikväll istället, haha ;) hinner inte kolla på det nu men, inte imorgon heller, får hållla mig till på fredag! haha ;)

min dag

 - idrottsprov första lektionen
 - hade mitt egna friskispass innan lunch 
 - ett gammalt nationellt prov i svenska sista lektionen
 - tränade med skolans volleybollag efter skolan, spelade mot lärarna
 - kom hem , insåg mitt tighta tidsschema och fick pappa till att lova att han ska skjutsa mig till tranemo (istället för att ta bussen som gick 10 min efter jag kom hem) 
 - nu: bloggar
 - 16:30 växamöte i tranemo
 - 17:15/18:10 buss hem
 - plugga om jag hinner
 - 20:00 - 21:00 fotbollsträning


tell me why i don't like mondays

1. skolan börjar igen efter helgen
2. fia går inte med mig till skolan
3. man kommer på hur många läxor man har

och vart leder detta då ? jo, det ska jag berätta!
klockan ringer, klockan är halv sju. ååååh, jag är så trött efter helgen, jag snoozar lite!
"jenny? du bör faktiskt gå upp nu..?" ojdå, jag snoozade visst lite för länge.
frukost, tankarna går "skola....suck.....läxor.......suck......sova......."
gör mig iordning, står och plattar håret. inser att jag inte kommer hinna klart.
tänker att "jag slutar när fia kommer, då får det duga, klart eller inte!"
jo, just det. fia går inte med mig idag.
men tänker jag på det då? hm, nej.
"hur länge har jag plattat håret egentligen ? borde inte fia komma snart...?"
kollar klockan. TIO ÖVEEEEEEEEEEEEEEER!
*panik*
packar snabbt och går i högsta fart till skolan.
puh, ann-margreth var lite sen idag!
ojojoj, har vi idrottsprov imorgon! det är itne så svårt, men jag borde nog läsa igenom en gång iaf....
åhnej,. eget friskispass imorgon, jag kan det itne!!!! *panik*
kommer hem, käkar.
bara att öppna datorn och öva på passet då!
trodde jag.
DATORN ÄR URLADDAD OCH ADAPTERN FUNKAR INTE!!!!!!
vilket betyder att jag inte kan ladda min laptop.
hm , kul! all musik till friskispasset är på den datorn och jag har ingen skiva.
vad gör man ?
startar den andra datorn, laddar hem all musik på nytt och börjar bränna en skiva!
varför valde jag en del gammal/okänd musik?! det tar ju tusen år att ladda ner. suck.
dags att renskriva passet , lagom roligt.
har inte övat på idrottsprovet än heller.

dags för generalrepetition av passet med syster nu, första gången med publik.
HJÄLP!

GGG - grandiosa & gossip girl

hello handsomes! vart själv hemma ikväll, käkade sån där färdig pizza och har kollat på några avsnitt av gossip girl, säsong ett (: har missat så  många avsnitt när det sändes i tv och så , så bestämde mig för att börja om, haha. för övrigt ser jag fortfarande bara ett inlägg i taget och det är ingen info/bild/länkar på bloggen.... :s



hur har er kväll varit?

gavin degraw - next to me (wait a minute sister)

en av de bästa låtarna just nu ;D jag relaterar väl inte direkt till texten, men den är så skön, älskar att sjunga den! ;D

Listen up destiny
I know you want to get pressed to me
So don't be such a stone
When I call you on the phone
Or I won't be using that number again

Maybe what you had was broke
You want to get high and they don't
So I had a drink
'Cause it helped me think
Now you say I've been drinking too much

But my hands start shaking
And my heart starts quaking
Like a nightmare naked in school
And I want to tell you

[Chorus]
Wait a minute sister
I know I ain't your mister yet
Just give me a chance and see
But you won't even get next to me

What you want to do now
You're gonna have to give somehow
And I've got that thing you need
But you won't even get next to me

Once I get you in my grip
Follow my eyes to your hips
Don't you pull away
You've done it every day
Just stay
Why don't you stay
Why don't you stay baby
Put away your old disguise
You don't want no other guys
We're having so much fun
I know you shouldn't run
But you run, you just run
You just run baby

[Chorus]

Me here
Heart in hand
Offering
What I can
Patience
Running thin
Come on girl
Let me in

[Chorus]

hallå?!

hur ser min blogg ut för er?!
jag kan bara se ett inlägg, det är ingen bild, ingen info, inga länkar.... bara senaste inlägget!!!!

ANNA B

förresten! jag har ju inte hunnit uttrycka min glädje över att anna åkte ur idol! visst vissa låtar sjunger hon skitbra, men ibland låter det bara konstigt och som om hon är i fel tonart, hennes lillgamla och högst tantiga personlighet... tja, jag har aldrig gillat henne egentligen. behöver jag säga att jag tycker johan skulle åkt för länge sen? tyvärr tror jag på johan i final, tillsammans med vinnaren....KEVIN! ;D

fast jag hejar såklart på robin, han är så jävla rolig med xD kolla på tv4.se/idol på ett klipp som heter "robin om kärleken" eller något sånt, börjar med hur förolämpad han blev på donken sen hur det står till med hans flickvän.... haha ;)


önskelista

skriver ni en önskelista till jul? det brukar iaf jag göra, om inte så "råkar" jag bara hinta övertydligt vad jag vill ha till min far och mor ;) hähä. vad står på önskelistan i år då?
     jo, en ny mobil skulle ju inte sitta fel! varför inte nya sony ericsson c905 som jag spanade på i månader innan den kom ut? brun eller svart vet jag inte, har faktiskt inte sett den irl överhuvudtaget! haha ;) sen skulle jag ju inte misstycka om jag fick det senaste guitar hero - world tour, ni vet när det är både gitarr, trummor och mikrofon! och nu när vi ändå är inne på det här med teknikens under så är jag väldigt sugen på ett nintendo wii och till det spelet fitness. höhö, kolla på mn önskelista...snacka om att vi lever på 2000-talet! det är ju nästan sorgligt....

     nej, något som inte kräver batterier eller ström borde jag väl önska mig ? hittade ett jättesnyggt armband med texten "carpe diem" på leshop.se , inget jag skulle tacka nej till... och så, Leila's fantastiska bakbok "A piece of a cake"! faktiskt min mor som gav mig det förslagt när jag gick runt och trallade om hur otrolig Leila är, haha. jag är hennes största fan xD nu ska jag städa!



vad önskar ni er i julklapp?

cupcakes

just nu är jag inte det minsta taggad för att träna småttingarna imorgon, vet knappt om det kommer vara någon träning ens, är ju ledarutbildning. imorgon vill jag vara hemma och baka cupcakes, de är ju så söta och fina. jag bryr mig inte om de är goda eller inte, är inte sugen på att äta dom heller. vill bara göra dom, kanske leilas christmas cupcakes (bilden) eller bara någon av alla andra söta med grön, blå, rosa eller chokladbrun frosting. fina bär, strössel elle godis på, något av Leila blir det nog i alla fall, för mig är hon cupcakesenes drottning. godnatt.


robin, idag var du verkligen bäst

robin är från svenljunga, man vet vem han är, visst man röstar även om han "bara" är bra men inte bäst, men ikväll så var han bäst! hallelujah liksom! haha ;) så sjävlsäker och med så fantastiska framträdanden , wow. globen nästa, tack!


leilas rocky roads

inte att leka med, rejält onyttigt och väldigt mäktigt, men gott är det, kan jag lova! haha ;) slänger med lite tryffel underst också ^^





leilas jul

jag hoppas att ni kikade på tv4+ igår klockan nio, nämligen tid för "Leilas jul", jag avgudar människan! inte bara för att hennes recept är fantastiskt bra utan att hon är så underbar och har ju ett sånt otroligt leende så det är inte sant! hon verkar vara så fruktansvärt varm å go och snäll, bedårande vacker är hon också... om ni inte kollade igår så kolla nästa vecka, det är nästan så att jag längtar dit, haha ;)


aspero

hejhej, idag har jag som sagt ínte vart på moga utan jag och angelica, fia och johanna drog in till Aspero i borås. dagen började med träning så jag och anve pallrade oss iväg till gymmix, gymmet där fitnesseleverna tränar :* 
     idag var det dags för petra, en i trean, att ha egen lektion - boxpass med street fight-inspiration, det var kul men inte särskilt jobbigt. kan säga att våra boxpass på moga är mycket jobbigare! men hon var bra ändå, och säker i det hon gjorde och så. tror hon gillade mig, berömde mig hela tiden och klagade på angelica ;) haha.

efter träningen åkte vi med åsa till skolan och plockade upp fia och johanna vid norrbyvallen där fotbollen tränat på vägen, kollade in skolan och väntade på jerry. han kom, visade runt lite så satt vi inne på hans kontor och snackade, han är rolig ;) haha. lätt och prata med (:
     käka sen, maten var riktigt god, fick oss att fundera över hur vårt skolkök gör för att få maten så äcklig, det är ju nästan en bedrift! nu ska jag sova. plugga sen, hejsvejs

jag är på bra humör

yes! så är det! och vet ni varför?
är klar med mitt friskispass för det första, en stor tyngd har lyfts från mina axlar. men jag fick reda på att jag blivit uttagen till ett volleyboll-lag som ska representera våran skola i en turnering mot andra skolor ;D blev jätteglad! ;D

om någon undrar är jag väldigt hungrig , haha. har faktiskt varit duktig och pluggat nu i eftermiddag, ännu en faktor till att jag är glad , haha. nu ska jag gå och äta, hejdå.


aspero imorgon :)

ingen skola för mig, fia, anve och johanna imorgon, i alla fall inte mogaskolan! vi ska in till aspero (gymnasiet med idrottsprogram, ni vet) och testa deras program där. jag och angelica ska till Fitness och fia och jojo till Fotboll, helnice! haah ;) måste säga att jag verkligen LIDER för att jag missar en timmes franska på moga^ haha!
     idag  har jag haf idrottsprov och engelskaprov, kändes väldigt bra på båda, får jag säga. alltid något som är klurigt och dessa var inga undantag, men överlag är jag jättenöjd! lämnade in friskispasset skriftligt med, nu ska jag bara lära mig det ;)

     vad ska jag göra mer idag? PLUGGA! ska skriva en engelskauppsats om kärlek (till en kille/tjej, en vän, husdjur, maträtt, förälder ..o.s.v) och jag vet inte vad jag ska skriva om, noll inspiration. den ska vara 400 ord tror jag, får kolla efter.. sen måste jag repetera SO och biologi också, jobba en del i matten och ta ut satsdelar på 60 meningar i vårat svenskahäfte, härligt. dags att lämna bloggen? svar ja!

jag kan inte sova.

har sovit, vaknat. sovit, vaknat.

säger man sovit?

S O V A - vilket fantastiskt fult ord. ju mer man tänker på det, desto värre blir det. så är det alltid med sådana grejer, börjar du fundera på ett helt vanligt ord så kommer det låta konstigt, förr eller senare. S O V A. låter ju helt förj*vligt! godnatt.

sverige i ett nötskal

vi i sverige stjäl mest i hela norden, ingen bedrift att vara stolt över precis... men vad är det vi stjäl egentligen? topp fem - listan toppas av saker som alkohol och damkläder, inte särskilt förvånande kanske. men det som är lite småsjukt är femteplatstagaren, nämligen RAKHYVLAR. rakhyvlar?! på topp fem över det som stjäls mest i sverige?? jaha, där ser man, där ser man.

nu ska jag plugga engelska, prov imorgon ju ;) sen blir det en del idrottsplugg! ;)

jennys vecka

idag, tisdag: matteprov, vaccinations-grejs (det som jag pratat om tidigare), fotbollsträning

onsdag: idrottsprov, engelskaprov, lämna in mitt idrottspass skriftligt

torsdag: - kanske till Aspero och vara med där en dag -

fredag: a day off

lördag: a day off / kanske ledarträff

söndag: a day off

pluggat matte

hejhej bloggen (:
har suttit och pluggat matte ett tag, gjorde 6 läxor och 10 tal på röd kurs, så nu är detta kapitlet klart ;) NAJS.
haha^. hoppas att jag är tillräckligt redo för provet imorgon (A) haha. kanske lite sent att göra klart kursen nu, men bättre sent än aldrig, eller hur är det man säger? 
på onsdag...hm, det är mycket på onsdag! ska lämna in mitt idrottspass skriftligt, har engelskaprov och idrottsprov - orienteringsteori, vad sägs om att jag lämnar datorn och gör klart det andra? en fantastiskt BRA idé!
(bara för att bloggen krånglar och det inte går att vänsterjustera)


ingen skola idag.

nepp, mår inge vidare så har vart hemma idag :s
dagen har kantats av endast tre ord: smärta, plugg och musik - vad sägs om det? haha ;)
nu ska jag iaf plugga lite matte, prov imorgon!


förlåt för detta högst oengagerade inlägg..

TIPS!

gör aldrig armhävningar samtidigt som en katt biter dig i lilltån.


hahahaha

hittade just en blogg där ingen mindre än svenljungas fantastiska ambassadör och idol robin bengtsson har blivit utsedd till "dagens hunk", grattis får man väl säga! inte nog med det, det var en gayblogg! en milstolpe i livet ? ;D

nu bryter jag mitt internetförbud, så det så!

BLOGGA BLOGGA BLOGGA !
orden i min hjärna just nu, jag känner mig tvungen att ge vika (A)

hm, vad har hänt då?
i fredags var jag på ansiktsbehandling, gött! (om man bortser från att min näsa är knallröd och kommer vara det i några dagar efter portömningen "/ )
sen vart jag hos lina på filmmys från igår till idag, kollade på Moulin Rouge, 21 och Burn after reading, FETT NICE (: 
 
pluggar bara nu, hähä.

internetförbud

härmed ger jag, jenny linnea jonsson, mig själv ett internetförbud för en tid framåt. förbudet hävs endast då mitt friskispass är klart och får ej brytas under några omstänigheter.

förlåt om jag inte kommer blogga.

ett måste om man heter jenny jonsson!

TWILIGHT
så heter den ;) filmen om Bella och Edward, baserad på en av mina favoritböcker (som egentligen inte är alls min typ... :o) - "om jag kunde drömma" av Stephenie Meyer. Filmen har världspremiär 21 november och åh vad jag längtar tills den kommer hit! ett måste att se den om man heter jenny jonsson ;)  



resten av veckan;

imorgon; gymnasiemässa på åhaga med fia, mor och catrin (:

torsdag; gymnasiebesök på john bauer med fia, hähä! kul d:

fredag; ansiktsbehandling, för er som undrar gör jag en förbehandling med någon olja som ska hjälpa henne i hennes behandlingar sen på fredag, och jag kan säga att den luktar inte gott... luktar som smutsigt sjövatten korsat med rutten mint eller något :S


ska sova nu, har tränat fotboll (: något säger mig att jag ska stänga av datorn, inte bara sätta i vänteläge så gör nog det , haha. när jag tänker efter är det första gången jag gör det (utom vid installationer då den måste startas om) sen....peace&love i början av sommaren!!! kan detta stämma? :O

tips till dig som ska göra ett eget friskis&svettis-pass;

1. ha inte strumpor på dig när du övar
2. ha inte hala kläder så du glider iväg när du kör styrkeövningar
3. ha definitivt inte ett halt, blankt trägolv som träningsarena!

fjgfsklh5erytg

gjort läxor hela dagen, ska göra mig iordning och sen glo prison break är det tänkt ;)
fortfarande avsnitt jag redan sett , menmen , hähä!
puss och kram på födelsedan'!

lilla lördagen

hello my little friends (: igår fick pappsen en för tidig fars dag-present, ett biobesök och pizza efteråt, blev nya bondfilmen! ;D har velat se den länge och jag blev itne besviken... "men den hade ju premiär sista oktober, och du säger att du velat se den länge!" tänker nog en del då, haha. "men lilla vän, det har gjorts reklam om den långt innan dess", hähä.
     skulle gått upp till fia och kollat film sen men var oerhört trött så får bli en annan gång ;)

kate voegele






kindly unspoken

kindly unspoken = bästa låten just nu! ;D
all kärlek till kate voegele!

igår var det borås och gymnasiebesök för hela slanten, rätt kul (: vet väl inte direkt vad jag ska gå men, fick i alla fall se hur det var på almås och bäckäng.
idag vart det skola sen var jag på lager i gällstad, blev ett par levi's, en lång hood och ett linne (A) fun! imorgon ska jag upp till moga med linnea och vara med när F8 tränar fotboll, planer på att bli tränare, haha (: men ska dra nu,

usch för att lars åkte ut förresten!

gymnasiebesök

hejhej, har precis duschat och käkat, ska fixa mig nu (: vi ska till borås med skolan idag, kolla på gymnasim, hähä. jag har valt att kolla på bäckäng och almås, hoppas de är bra! åh, jag hatar detta valet.. men det går nog fint i slutändan ändå, hoppas jag. nej, nu ska jag dra, måste torka håret med ;) hejs <3

hm, är detta en parodox?

okej, på senaste tiden har jag blivit besatt av ordet parodox, tacka tv-reklamen för det. mamma skulle iaf förklara det för mig men kom inte på något så bra, men det är iaf något motsägelsefullt eller "å ena sidan är det bra för att... å andra sidan.." eller något sånt där, haha.

TILL SAKEN: jag kom in på en blogg (minns inte ens hur) där en tjej har beskrivit sig själv med typ tre ord och det andra ordet är FOTOGALEN. okej, intressant, tänker ni. men till poängen! i hennes senaste inlägg är det en bild och under så står det "brist på bilder, så jag lånade en härifrån" och så var det en länk till en annan sida.. hallå?! sen när har en fotogalen person brist på bilder?! bara jag som reagerar ? haha. känner mig ganska löjlig.

förlåt för ännu ett dåligt inlägg.

ett dåligt inlägg att fördriva tiden med

hello darlings, jag älskar one tree hill, nästan lika mycket som jag älskar prison break. eller, det är svårt att jämföra eftersom det är två så skilda serier, haha. i alla fall, jag hatar Lucas, för han har precis sagt att han hatar Peyton, jag menar, de ska vara ihop! så är det bara! jag vet att du inte håller med fia ;) haha. men det löser sig, det är många avsnitt kvar , tihi.


detta inlägget blev KASST.

mina rubriker borde inte läsas

för det första var det FÖR länge sen jag blogga, menmen. bättre sent än aldrig ?
igår var jag iaf i borås med min mor och skulle byta min adidasjacka (sån som typ alla har) eftersom den inte passade så bra, såklart fanns den inte i en annan storlek eftersom allt va typ slut och jag hittade inget mer inne öpå stadium :s bytte en tröja på JC med, nej! jag menar fick pengarna tillbaka från JC eftersom...jag hittade ju inget där heller! ha ha ha. min turdag. 
va på capri med, hittade iaf en tunika och en stickad tröja med trekvarts-ärm, gött! haha ;)
tränade fotboll sen (: på tal om fotboll, ngn mer än jag och min far som var på arenan och såg IFE mot halmstad ? 3 - 0 wtf!

ska dra nu, ses


gymnasieval = panik

gaah! jag vet verkligen inte vad jag ska välja för gymnasie! vill bara spola fram ett år och se vilken linje jag går, vart jag går och om jag trivs eller inte, suck... någon mer än jag som grubblar ihjäl sig?

RSS 2.0