domarutbildning och nationellt prov

fick en bra start på dagen - (bra väder) gick upp i tid, duschade, åt, gjorde mig iordning och kom iväg till skolan i lagom tid, perfa ;) synd att det ska förstöras av ett nationellt prov, suck.
          uppsatsskrivning i engelska vare här ja! fick välja mellan två ämnen, crossroads och looking back. man skulle antingen skriva om olika val i livet, eller en händelse som förändrat tillvaron för många människor, svårt! skrev i alla fall crossroads, alla val man måste göra i livet - arbete, familj, vart man ska bo och så, kändes väl sådär.

           sen vare hem och plugga, lina var här en sväng med, vi slutar tidigare på onsdagar men hon hinner inte med en tidigare buss, så hon mellanlandade här ;) hehe. sen kom viccan och så kilade vi upp på domarutbildning, hälsade på hennes farmor&farfar först, mysiga var de! (: domarutbildningen var rätt dryg, men hade väl sina stunder, den med. viccan övningskörde hem, gick så fint så (:

          nu ska jag ta ut mina aggressioner för förlusten i hockey, eller det blir nog snarare smärtlindring med Stephenie Meyer's senaste bok, hehe.



(våffeldagen idag, även jungfru maria bebådelsedag, hur det nu hänger ihop. alltså, vi ska käka våfflor för att fira att hon blev på smällen!)


Kommentarer
Postat av: annie

Det vet faktiskt jag! Maria kallades "Vår Fru" ocskå, och då blev det alltså "Vårfrudagen". Och sen hörde folk fel och trodde dom sa "Våffeldagen" så därför blev det de på grund av hörfel alltså, ;)

2009-03-26 @ 10:53:23
URL: http://kerstinannie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0